Anasayfa » Genel » “Arka Sokaklar” Dizisi Geri Dönüyor!

“Arka Sokaklar” Dizisi Geri Dönüyor!

Fenomen dizi “Arka Caddeler” 18. sezon ve 639. bölüm ile ilkbaharda geri dönüyor!

Uzun bir bekleyişin ardından müjdeli haber geldi! “Arka Caddeler” dizisi ekrana dönüş yapıyor. Yapılan resmi açıklama ile, geçtiğimiz sezon sağlık meseleleri sebebiyle yayınına ara verilen fenomen dizinin imalciliğini Kanal D üstlenmiş ve D Media daha önceki takımıyla yine toplanmak için harekete geçmişti. Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu ve Ozan Çobanoğlu ile uyuşma sağlayan üretim işletmeyi, oyuncularla 42 bölümlük uyuşma imza attı.

Galibiyetli bir kadroya sahip olan “Arka Caddeler” dizisi, Güncel sezon için güçlü oyuncularla destek edildi. Mustafa Üstündağ “Sado”, Hasan Denizyaran “Komiser Kadir”, Cansu Fırıncı “Komiser Ünal” ve Sinem Reyhan Kıroğlu ise “Komiser Takviyecisi Birce” rolleriyle dizinin kadrosuna katıldı. 

Orhan Oğuz’un idarediği ve Ozan Yurdakul’un senaryosunu kaleme aldığı dizi, cuma akşamları ekrana gelecek ve “Yalı Çapkını” ve “Kızılcık Şerbeti” gibi reyting erişmeni dizilerle rekabet içinde olacak.

Dizinin kadrosunda Perihan Şöhretlican, Oğuz Peçe, Tunç Oğuz, Gizem Terzi, Özlem Çınar, Hülya Kalebayır, Elvan Dişli, Gaye Gürsel, Nazlı Tosunoğlu ve Can Başak gibi galibiyetli oyuncular yer alacak. Dizinin çekimlerinin ise bu hafta başlayacağı duyuruldu.

Kaynak: Birsen Altuntaş

İçeriği Oyla

Yorum yapın