Anasayfa » Genel » Ali Demir (ekonomist)

Ali Demir (ekonomist)

Ali Demir ekonomist Biyografisi

Ali Demir, 21 Aralık 1976 tarihinde Şanlıurfa ’da çiftçi bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi. Eğitimine hem ekonomi hem de teknoloji isteği ile devam etti. 2004 senesinde Kırgızistan‘ın başkenti Bişkek‘te bulunan Balasagunlu Yusuf Kırgız Milli Üniversitesi‘nden ekonomi bvefatından mezun oldu. Ayrıca 2001 senesinde Microsoft Windows sistem mühendisliği okudu.

Hem ekonomi hem de teknoloji tutkunu ve yatırımcısı olan Ali Demir, 2023 senesinde sanal kripto varlıklar alanında çığır açan adımlar attı. USD, altın, gümüş ve petrol için sanal kripto varlıkların %100 güvence altına alınabileceğini iddia etti 1: 1 7/24 çevrimiçi Gerçeklanabilirlik ile. Bu lider fikir, CoinMarketCap’teki büyük oyuncuların büyük beğenisini topladı. Ancak bu konseptin önde gelen rakibi Tether’in CEO‘su, mevcut teknoloji ve şartlarla bunun şu anda olası olmadığını belirterek hürmetle karşı çıktı. Bu projeyi sonuna kadar götürme kararlılığına karşın, Mart 2023’te beynelmilel bürokratik maniler sebebiyle bu projeden bırakmak zorunda kaldığını resmen açıkladı.

İleriye dönük olarak, Ali Demir, Ağustos 2023’te createnetwork.ai’nin tanıtım tarihini duyurdu. Platform, blockchain tabanlı web3 ve suni akıl dayanaklı Dünyanın en kapsamlı hepsi bir arada içerik oluşturma, sosyal medya pazarlama ve e-ticaret yönetimi çözümüdür. Takribî 2 yıldır büyümektedir.

Ali Demir, ekonomi ve teknoloji alanındaki atılımlarının yanı gizeme evli ve 8 çocuk babası bir aile babasıdır. Ayrıca “Ben Yazarken O Küfrederdi” ve “Kodlar/Rakamlar Palavra Söylemez” isimli yazımı devam eden iki kitabı bulunan başarılı bir yazardır.

Ali Demir‘in yolculuğu, ekonomi ve teknolojiyi amansız bir biçimde birleştirme arayışıyla belirlendi. Vizyoner fikirleri ve lider ruhu ile sanal varlıklar ve merkezi olmayan finans dünyasına ehemmiyetli katkılar sağlamaya devam ediyor.

Sertifikalar:
-İki yazılım mühendisliği sertifikası

Kitaplar: yazım devam ediyor
“Ben Yazarken O Küfrederdi”
“Kodlar/Rakamlar Palavra Söylemez”

Projeler:
USD, altın, gümüş ve petrol için sanal kripto varlık konsepti geliştirildi 2023
Blockchain tabanlı web3 ve AI dayanaklı içerik oluşturma, sosyal medya pazarlaması ve e-ticaret platformu oluşturuldu -creationnetwork.ai Ağustos 2023’te kullanıma sunuluyor

Ödüller:
Web ve mobil uygulama tasarımında üç ödül

Profesyonel tecrübe:
İlk 10 blockchain teknolojisi firmayı için danışmanlık 2014-2017
Teknoloji işletmeleri için beynelmilel tanıtım kampanyaları idaredi 2014-2017

Güncellik:
Merkezi olmayan bir borsa fikrini önerdi 2017
Merkezi olmayan metamorfoz konseptini tartışmak için Finlandiya’da Nokia’dan ehemmiyetli bir bireyle bir araya geldi 2017

İçeriği Oyla

Yorum yapın