Anasayfa » Genel » Ankaragücü ’nden “Behzat Ç” Dizisine Büyük Tepki!

Ankaragücü ’nden “Behzat Ç” Dizisine Büyük Tepki!

Ankaraeforu Kulübü, “Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Öyküsü” dizisinde uyuşturucu satıcısı kişiliğin Ankaraeforu forması giymesine tepki gösterdi.

BluTV ’de yayınlanan “Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Öyküsü” dizisinde bir sahne Spor Toto Süper Lig takımlarından Makine Ve Kimya Endüstrisi Kurumu Ankaraeforu ’nden büyük bir tepkiyle karşılaştı. Bahsi geçen sahnede bir uyuşturucu satıcısının Ankaraeforu forması giymesi nedeniyle Ankaraeforu Kulübü vaziyetten rahatsızlık dinlediklerini belirten bir açıklama yaptı:

“Dijital bir platformda yayınlanan Behzat Ç. dizisinde bir uyuşturucu satıcısının Makine Ve Kimya Endüstrisi Kurumu Ankaraeforu taraftarı olarak gösterilmesini üzülerek takip ettik.

112 senelik bir tarihe sahip; Ulusal Çaba yarıyılının kahramanları İmalat-ı Harbiye işçileri tarafından kurulan bir kulübün sembolünün bu biçimde kullanılmasını şiddetle kınıyoruz.

Ankara ’da çekimleri yapılan bir dizinin, Ankara ’nın en ehemmiyetli bedellerinden birine yaptığı bu hürmetsizliği asla kabul etmiyoruz. 

Behzat Ç. dizisinin senaryocusundan, imalcisinden ve yayıncı kuruluşundan; camiamızdan özür dilemesini ve yaptıkları kabul edilemez yanlışı düzenlemesini tezlikle bekliyoruz. Mevzunun kesinlikle takipçisi olacağız.”

“Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Öyküsü” salı günleri BluTV ’de

Behzat Ç. ’nin Güncel serüveni “Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Öyküsü” salı günleri BluTV ’de seyirci ile buluşuyor. 

Senaryosu Ercan Uğur ’a emanet olan dizinin rejisör koltuğunda Devrim Yalçın oturuyor. Dizide, Erdal Beşikçioğlu Behzat Ç. rolünü tekerrürlerken ona İnanç Konukçu, Berkan Şal, Ege Aydan, Ayça Eren, Güven Kıraç, Mehmet Ali Nuroğlu ve Esra Ronabar gibi adlar eşlik ediyor.

İçeriği Oyla

Yorum yapın