Anasayfa » Genel » “Yalı Çapkını” Dizisi, Seyircilerini Kızdırdı!

“Yalı Çapkını” Dizisi, Seyircilerini Kızdırdı!

“Yalı Çapkını” 19. bölüm fragmanı ile seyircilerden tepki topladı.

Reyting sıralamalarında doruğu kolay kolay vazgeçmeyen “Yalı Çapkını” son bölümleriyle tepki sürüklemeye başladı. Özellikle yayınlanan 19. bölüm fragmanından sonra dizinin vaziyeti ile alakalı olarak seyirciler başkaldırı etti. Güncel bölüm fragmanında Ferit ’in Ramazan Mert Demir Pelin ’i Buçe Buse Kahraman yalıya getirmesi sosyal medyada olay oldu. 

Twitter ’da “Afra Saraçoğlu haklıymış” yaftayı gündemde

Afra Saraçoğlu ’nun canlandırdığı Seyran ’ın bir müddettir geri tasarıda kalmaya başlamasından dolayı rahatsız olan izleyiciler, Pelin şahsiyetinin öne çıkmasına tepki gösterdi. Saraçoğlu ’nun da senaryo vaziyetinden rahatsız olduğu rivayeti dağılırken, Twitter ’da “Afra Saraçoğlu haklıymış” yaftayı üst sıralara çıktı. 

“Yalı Çapkını” dizisinin mevzusu ne?

Varlıklı bir ailenin oğlu olan Ferit, sefahatiyle namlıdır. Bunun üzerine dedesi Halis Ağa, Ferit ’in evine polis baskını yaptırır ve memleketi Gaziantep’deri yakın oldukları bir ailenin kızını torununa gelin olarak almaya karar verir.

“Yalı Çapkını” dizisinin oyuncuları kim?

Yalı Çapkını” dizisinin başrollerinde Afra Saraçoğlu ve Ramazan Mert Demir yer alıyor. İkliye Çetin Tekindor, Gülçin Santırcıoğlu, Emre Altuğ, Beril Pozam, Buçe Buse Kahraman ve Ersin Arıcı gibi adlar eşlik ediyor.

“Yalı Çapkını” nerede ve ne zaman yayınlanıyor?

Yalı Çapkını” dizisi, her cuma saat 20.00’de Star TV ekranlarında yayınlanıyor.

Kaynak

İçeriği Oyla

Yorum yapın