Anasayfa » Genel » Will Smith ve Michael B. Jordan’ın Başrolünde Olduğu

Will Smith ve Michael B. Jordan’ın Başrolünde Olduğu

2007’deki çıkışından bütün on sene sonra, Will Smith’in post-apokaliptik fobi filmi “I Am Legend”ın devam filmi geliyor!

Warner Bros ile çok senelik bir uyuşma imzaladıktan sonra, “I Am Legend” yazarı Akiva Goldsman, “I Am Legend 2“nin çalışmalarının devam ettiğini Gerçekladı. Orijinal film, dünya çapında 585 milyon dolar hasılat yaparak, Richard Matheson’ın 1954 tarihli aynı isimli romanının bir uyarlaması olarak piyasaya sürüldü. Filmin başrolünde, suni bir veba salgınından kurtulan virolog Robert Neville‘i canlandıran Will Smith bulunuyor.

Smith, Robert Neville rolünü tekerrür canlandıracak ve bu sefer Michael B. Jordan da kadroda yer alacak, ancak şahsiyetiyle ilgili ayrıntılar gizli yakalanıyor. Ayrıca, hem Smith hem de JordanI Am Legend 2“nin imalcileri olarak vazife alacaklar.

Goldsman, devam filminin Matheson‘ın romanının ve orijinal filmin alternatif sonunun izini süreceğini açıkladı. Bu alternatif sonunda, Smith‘in şahsiyeti yaşamda kalıyor.

2023 senesinde Pedro Pascal’ın başrolünde olduğu popüler post-apokaliptik video oyunu uyarlaması HBO dizisi “The Last of Akıl” sayesinde Goldsman, “I Am Legend 2“yi yazmaya başladı.

Alice Braga, vampir benzeri veba salgınının bir sağ kalanı olarak Smith‘in yanında “I Am Legend” filminde başrol oynadı. Orijinal filmde, Braga‘nın canlandırdığı Anna şahsiyeti yaşamda kalır. Ancak, yaptığı bir müzakerede, devam filminin geliştirildiğini bilmediğini açıkladı.

Devam filmi ile çalışmalar devam ederken henüz hangi tarihte yayınlanacağı mevzusu gizemini sürdürüyor.

Kaynak: Variety

İçeriği Oyla

Yorum yapın