Anasayfa » Genel » WhatsApp Topluluk Grubu Kurma – Nasıl Kurulur?

WhatsApp Topluluk Grubu Kurma – Nasıl Kurulur?

Ziyaretçilerimizden sık bir şekilde WhatsApp topluluk grubu kurma hakkında soru almaktaydık. Bu içeriğimizle birlikte değerli ziyaretçilerimize WhatsApp topluluk grubu kurma hakkında Gerçek cevabı verdik. Aynı zamanda WhatsApp topluluk nedir, WhatsApp topluluk özelliği, WhatsApp topluluk grupları başlıklarında da farklı bilgiler paylaştık.

Dünya çapında milyonlarca insan tarafından kullanılan ve her gün milyonlarca mesaj atılan WhatsApp ’a gelen Güncel özellik insanların oldukça dikkatini çekiyor. Telegram ve Discord ’a benzer Güncel özellik hakkında henüz internette Gerçek bir bilgi kaynağı bulamıyorken bizler sizler için WhatsApp topluluk gruplarını inceledik ve aşağıda Gerçek cevabı paylaştık. Eğer WhatsApp topluluk grupları hakkında merak ettikleriniz varsa işte sizlere WhatsApp topluluk grubu kurma ve WhatsApp topluluk nasıl kurulur? Adlı sorularının cevapları…

whatsapp topluluk özelliği

WhatsApp Topluluk Nedir?

WhatsApp ’ın Güncel kullanıma sunmuş olduğu topluluklar özelliği sayesinde 1 ana grup oluyor. Ana grup içerisinde sadece topluluk yöneticisi mesajları, Güncellemeleri paylaşabiliyorken alt gruplarda insanların ilgi odağına göre farklı gruplar oluşturulabiliyor. Eğer geniş bir çevreye sahipseniz ve bu çevrenizi kullanmak istiyorsanız WhatsApp topluluk özelliği sizler için birebir. Güncel sunulan bu özellik aslında Telegram ve Discord ’da da bulunmaktadır.

Yakından ilgilendiğiniz Güncellemeleri topluluk grubunuzla paylaşabilir, Gerçek zamanlı sohbetleriniz için e – posta kullanmak yerine WhatsApp topluluklar sayesinde daha hızlı bir şekilde düzen sağlayabilirsiniz. Kısaca bu özellik sayesinde birbirinden farklı üyeleri bir topluluğa sokuyorsunuz ve odalar ile ilgi alanını buldurarak sohbetlerini devam ettiriyorsunuz. Topluluk grupları altında birden fazla alt grup olabilir.

WhatsApp Topluluk Özellikleri

WhatsApp ’a Güncel dahil edilen ve insanlar tarafından ilgi çekici bulunan WhatsApp ’ın Güncel topluluk grubu özelliğinin detaylarını sizler için aşağıda paylaştık.

WhatsApp topluluk ile birlikte gruplarda artık 2 GB ’a kadar dosya transferi yapabilirsiniz.WhatsApp topluluk gruplarında ifadeleri birden fazla kişi tarafından kullanabilirsiniz.WhatsApp topluluk ile birlikte aynı anda 32 kişi sesli konuşma yapabilirler.WhatsApp topluluk sayesinde yöneticinin uygun görmediği tüm mesajlar anında düzenlenebilir, silinebilir durumdadır.

WhatsApp Topluluk Nasıl Kurulur?

Topluluk grubu kurmak için akıllı telefonunuzdan WhatsApp uygulamasını açın ve aşağıdaki adımları uygulayarak topluluğunuzu kurun.

Topluluk Kurma:

WhatsApp ’ta sohbetler listenizin üstündeki Menü ’ye tıklayın.Dilerseniz Güncel sohbet simgesine de tıklayabilirsiniz.Topluluk adını, açıklamasını ve profil fotoğrafını girin.Topluluk adı en fazla 24 karakter olabilir.Girdiğiniz açıklama, üyelere topluluğunuzun hangi konuda olduğuyla ilgili bir fikir vermelidir.Kamera simgesine tıklayarak bir topluluk simgesi ekleyebilirsiniz. Görsel eklemek için Fotoğraf Çek, Fotoğraf Seç veya Web ’de Ara ’yı seçebilirsiniz. Ayarlanan topluluk simgesi Sohbetler sekmesinde topluluğun yanında görünür.Var olan grupları eklemek veya Güncel grup oluşturmak için yeşil ok simgesine tıklayın.

Topluluğunuza Alt Grup Eklemek İçin:

Güncel Grup Oluştur veya Var Olan Bir Grubu Ekle ’ye tıklayın.Güncel Grup Oluştur: Grup konusunu girin. Girdiğiniz konu grubun adı olur ve tüm katılımcılar bu adı görür.10 adede kadar Güncel grup oluşturabilirsiniz.Bir grup simgesi veya grup hakkında kısa bir açıklama ekleyebilirsiniz.Katılımcıları daha sonra ekleyebilirsiniz.

Topluluk Grubuna En Fazla Kaç Kişi Katılabilir?

WhatsApp topluluk gruplarına en fazla 5000 kişi katılabilir. 1 – 5.000 kişi aralığında gruplarınızı oluşturabilir ve 5.000 kişiye kadar herkesin grubunuza katılmasını sağlayabilir, davet linkinizi diğer kişilerle paylaşabilirsiniz.

WhatsApp Topluluk Özelliği Yok

WhatsApp ’ın Güncel kullanıma sunmuş olduğu topluluk özelliği eğer akıllı telefonunuzda yoksa nedeni aşağıdakiler olacaktır.

Akıllı telefonunuz WhatsApp ’ın Güncel sürümünü desteklemiyor olabilir.Akıllı telefonunuzda WhatsApp ’ın Güncel sürümünü indirmemiş / Güncellememiş olabilirsiniz.Topluluk özelliği henüz bulunduğunuz bölgede aktif bir özellik olmayabilir.

WhatsApp Topluluk Özelliği – Topluluk Kurma adlı içeriğimize göz atmayı unutmayınız.

İçeriği Oyla

Yorum yapın