Anasayfa » Genel » Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta! (23 Haziran 2023)

Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta! (23 Haziran 2023)

Bu hafta 3 ’ü yerli 5 film vizyona giriyor!

Aralarında Jennifer Lawrence’lı komedi filmi “Sihir de Gel” de var.

Ayrıca, vizyon filmlerini Akdeniz ÜniFm’in “Vizyonda Neler Var?” programı ile yukarıyada da araştırabilirsiniz! videoda bahsi geçen “Kaygısız Baş” filmi program hazırlandıktan sonra ertelenmiştir

 

Sihir De Gel No Hard Feelings

Zaman: 103dk

Cins: Dram, Komedi, Romantik

Rejisör: Gene Stupnitsky

Senaryocu: Gene Stupnitsky , John Phillips

Oyuncular: Jennifer Lawrence, Andrew Barth Feldman, Natalie Morales

Nakit paraya gereksinimi olan bir teslimat sürücüyü, son derecede eksik genç oğullarıyla çıkacak birini arayan bir çiftin önerisini kabul eder.

 

Yaramazlar İş Başında 2 kleine kleutertjes: Een dag om nooit te vergeten

Zaman: 67dk

Cins: Animasyon

Rejisör: Wip Vernooij

Senaryocu: Marc Veerkamp

Bu coşku verici serüvende tipik bir Hollanda kasabasında yaşayan Joey ve Anna, yerel çiftlikten kaçan çok tatlı bir bebek keçinin peşinden gitmelilerdir.

 

Tebessüm

Zaman: 91dk

Cins: Dram

Rejisör: Sezgin Cengiz , Siyar Gedik

Senaryocu: Sezgin Cengiz

Oyuncular: Onur Buldu, Emir Çubukçu, Seda Türkmen

Etrafı tarafından asık suratlılığı ve asosyalliği ile tanınan Mustafa, İstanbul ’da bir devlet dairesinde arşiv kısmında çalışmaktadır. Mustafa ’nın dükkanından dostu Zeki, her fırsatta Mustafa ’nın asık suratlılığını tenkit etmektedir. Mustafa ’nın imajından memnunsuzluğunu bilen Zeki, kendi uydurduğu bir öyküyle Mustafa ’yı etkileyerek, saçlarını sarıya boyamaya ve tebessümür gözükmesi için dudak kenarını kesmeye ikna eder. Radikal bir imaj farklılığına giden Mustafa için bundan sonra hayatında, pek de gülünecek bir şey kalmaz. Henüz yarası kabuk dahi yakalamamışken, babasının Denizli ’ de sağlık kurumuna kaldırılıp, bacağının kesildiğini bilir. Kesik bacağı gömmekle misyonlandırılan sarı saçlı, suratı yaralı Mustafa ve her şeye öfkelenip sinirlenen amcasının oğlu Mehmet, kendilerini beklenmedik kusurların ve saçmalıkların içinde bulurlar.

 

Haile: Bir Aile Kâbusu

Zaman: 90dk

Cins: Fobi

Rejisör: Alper Mestçi

Oyuncular: İpek Arkan, Zeynep Urhan, Emre Kılın

Kemal’in aşık olduğu kadın kendisiyle değil abisi ile evlendirilir. Bu hadiseden sonra Kemal, tam köyün sonunu getirecek hadiseler silsilesine neden olur ve lanetli bir sihir 25 sene sonra tekerrür sarihe çıkar. Kendisini bu hadiselerin merkezinde bulan Damla, geçmişiyle yüzleşecektir..

 

Adalet

Zaman: 89dk

Cins: Aksiyon

Rejisör: Özgür Bakar

Senaryocu: Bilal Kalyoncu , Koray Yeltekin

Oyuncular: Çağan Atakan Arslan, Eslem Akar, Ufuk Özkan

Emir, hudut ötesi bir işlemde kardeşi gibi gördüğü dostunun şehit oluşuna tanık olur. Bu travmatik vaka sonrası hizmet ettiği özel harekat ünitesinden ufalayıp gözlerden uzak bir hayat yaşamaya başlar. Fakat işler tasarladığı gibi gitmez. Güncel hayatındaki arkadaşları vahşiçe katledilir ve Emir’in karanlık geçmişi gün suratına çıkar. Sonrasında Emir, adaleti kendi sağlamak için mafyaya karşı çaba verecektir.

İçeriği Oyla

Yorum yapın