Anasayfa » Genel » Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta! (21 Temmuz 2023)

Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta! (21 Temmuz 2023)

Bu hafta 1 ’i yerli 9 film vizyona giriyor!

Aralarında senenin en bilave edilen imallerinden olan Christopher Nolan imzalı “Oppenheimer” ve Greta Gerwig imzalı “Barbie” filmleri de var!

Ayrıca, vizyon filmlerini Akdeniz ÜniFm’in “Vizyonda Neler Var?” programı ile yukarıyada da inceleyebilirsiniz! Vizyon tarihi programın kaydından sonra kesinleşmesi sebebi ile “Paris Anıları” videoda bulunmamaktadır

 

Oppenheimer

Süre: 181dk

Cins: Dram, Tarih

Rejisör: Christopher Nolan

Senarist: Christopher Nolan

Oyuncular: Cillian Murphy, Emily Blunt, Robert Downey Jr.

Film, Amerikalı bilim adamı Julius Robert Oppenheimer’ın hikayesini ve İkinci Dünya Savaşı sırasında atom bombasının geliştirilmesindeki rolünü anlatıyor. Fizikçi Julius Robert Oppenheimer, İkinci Dünya Savaşı sırasında Manhattan Projesi’nin bilimsel lideri yapılmıştır. Fakat o ve eşi Kitty, bu kararın hem kendi hayatlarında hem de bütün dünyanın üzerinde bu kadar büyük bir tesire sahip olacağını varsayım bile edemezdi.

 

Barbie

Süre: 114dk

Cins: Fantastik, Komedi, Serüven

Rejisör: Greta Gerwig

Senarist: Greta Gerwig , Noah Baumbach

Oyuncular: Margot Robbie, Ryan Gosling, America Ferrera

Barbie Ülkesi’nde yaşamak, bir varoluşsal kriziniz yoksa, müthiş bir yerde müthiş bir varlık olmaktır. Ya da bir Ken’sinizdir…

Filmde müthiş olmayan oyuncak bebekler oldukları için ütopik Barbie Ülkesinden kovulan Barbie ve Ken, reel dünyada kendilerini keşfetme yolculuğuna çıkarlar.

 

Uyanış The Chariot

Süre: 91dk

Cins: Bilim Kurgu, Gerilim, Gizem

Rejisör: Adam Sigal

Senarist: Adam Sigal

Oyuncular: Thomas Mann, John Malkovich, Rosa Salazar

Film, reenkarnasyon süreci ile ilgilenen hekim Dr. Karn, bir firma ve genç adam Harrison’ı mevzu alır. Harrison, evvelki hayatında sevdiği kadınla karşılaşınca sistemde aksaklığa sebep olur.

 

Denetim The Inspection

Süre: 95dk

Cins: Dram

Rejisör: Elegance Bratton

Senarist: Elegance Bratton

Oyuncular: Jeremy Pope, Gabrielle Union, Bokeem Woodbine

Eşcinsel siyahi bir genç adam olan Ellis, annesi tarafından yalanlanınca geleceği için çok az seçeneği kalır. Deniz güçlerine katılmaya karar veren Ellis, onu bir kenara atacak sistemde ne olursa olsun başarılı olmaya kararlıdır.

 

Zırtapoz Dedektif ve Altın Arı Kovanı Chink: Khostatiy detektiv

Süre: 85dk

Cins: Animasyon, Aile, Gizem, Komedi, Serüven

Rejisör: Grigoriy Vozhakin

Senarist: Andrey Zhitkov , Darya Dontsova , Aleksandr Myshanskiy , Grigoriy Vozhakin

Bal Vadisi sakinleri en sevdikleri tatil için hazırlanmaktadırlar: “Şehir Günü”. Bu gün, bütün yurttaşlar eşsiz bir eser olan “Altın Arı Kovanı”na şahitlik etme fırsatına ulaşırlar. Efsaneye göre kovan Bal Vadisi’nin kurucuları tarafından bulunmuştur ve şayet kaybolursa kasabanın başına binlerce talihsizlik gelecektir. Şehir Günü’nden evvelki gün kovan çalınır. Sincap dedektif Chink ve dostları suçluyu ve kovanı bulup vadiye huzur getirmelilerdir. 

 

Paris Anıları Revoir Paris

Süre: 105dk

Cins: Dram

Rejisör: Alice Winocour

Senarist: Alice Winocour

Oyuncular: Virginie Efira, Benoît Magimel, Maya Sansa

Hikaye, kendini, sonbaharda bir Cumartesi gecesi Paris’te bir birahaneye yapılan terörist saldırıda bulan Mia’nın çevresinde dönüyor. Üç ay sonra, hala kaldığı yerden devam edemediğinden ve olayın parça parça ayrıntılarını hatırlayarak, hafıza bankalarını aramaya karar verir. Birlikte saklandığı ve çile boyunca elini yakaladığı adamın hatıraları tekerrür yüzeye çıkar. Hala yaşıyor mu? Kendisi hala hayatta mı? Mia, hayatını kurtaran bu eli tüm Paris’te arar…

 

Resident Evil: Death Island Biohazard: Death Island

Süre: 91dk

Cins: Animasyon, Aksiyon, Fobi

Rejisör: Eiichiro Hasumi

Senarist: Makoto Fukami

D.S.O. casusu Leon S. Kennedy, Hekim Antonio Taylor’ı onu kaçıranlardan kurtarmakla görevlidir. Gizemli bir kadın ise Kennedy’inin tasarılarını bozmaktadır. Bu sırada B.S.A.A. casusu Chris Redfield, San Fransisco’da sebebi belirlenemeyen bir zombi salgınını incelemektedir. Salgındaki kurbanların tek ortak noktası yakın zamanda Alcatraz İsmesı’nı ziyaret etmiş olmalarıdır. Bu ipucunu baz alarak Chris ve ekibi onları korkunun bilave ettiği adaya Gerçek yola çıkarlar.

 

Prenses ve Dracula Koshchey

Süre: 76dk

Cins: Animasyon, Aile, Fantastik, Komedi, Serüven, Romantik

Rejisör: Roman Artemyev

Senarist: Roman Artemyev , Genrikh Nebolsin

Ölümsüz Drybone, yeraltı büyücüsü tarafından alınmakla tehdit edilmektedir. Kral Mercimek’in dünyayı ele geçirme tasarıyı için savaşçı kız Cesur Barbara’yı kaçırır. Fakat her şeyin ters gidiyor gibi gözüktüğü anda Drybone, Kral Mercimek’i durdurmak ve Barbara’nın sevgisini kazanmak için ölümsüzlüğünden bırakmaya hazırdır.

 

Mühr-ü Musallat 2: Yasak Düğün

Süre: 110dk

Cins: Fobi

Rejisör: Metin Kuru

Senarist: Metin Kuru

Oyuncular: Merve Kurç, Nevzat Can Rüzgar, Ufuk Kaplan

Nilgün’nam üç kuşak evvelden ailesine bir cini musallat olmuştur. Bu surattan evlenmemesi gereken Nilgün, bu olayların hurafe olduğunu düşünüp ihtarlara kulak tıkar ve evlenir.  Bunun üzerine Nilgün’nam hayatı birkaç gün içinde alt üst olur. Eski bir büyücü olan Cennet, Nilgün’e ‘Âmâ Öğretmen’ lakaplı biltihaba danışmasını tavsiye eder. Nilgün ve ailesi, gün geçtikçe kanlı sonuçlar doğuran gizemli ve riskli bu yolculuğun içinde kaybolmaktan kurtulamazlar.

İçeriği Oyla

Yorum yapın