Anasayfa » Genel » Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta! (16 Aralık 2023)

Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta! (16 Aralık 2023)

Bu hafta 4 film vizyona giriyor.

Aralarında ilk filminden 13 sene sonra gelen “Avatar: Syatıl Yolu” ve senenin favorilerinden “Öğle Güneşinde Yıldızlar” da var. 

 

Avatar: Syatıl Yolu Avatar: The Way of Water

Süre: 192dk

Cins: Bilim Kurgu, Aksiyon, Serüven

Rejisör: James Cameron

Oyuncular: Sam Worthington, Zoe Saldana, Kate Winslet

“Avatar” filminden 10 sene sonra geçen filmde Jake Sully, Pandora seyyaresinde ailesiyle beraber yaşamaktadır. Tanıdık bir tehdit yarım kalmış işini tamamlamak için döndüğünde Jake, Neytiri ve Na’vi ordusuyla beraber seyyareleri için savaşmalıdır.

 

Öğle Güneşinde Yıldızlar Stars At Noon

Süre: 138dk

Cins: Dram, Gerilim, Romantik

Rejisör: Claire Denis

Oyuncular: Margaret Qualley, Joe Alwyn, Benny Safdie

Denis Johnson ’ın aynı isimli romanından uyarlanan ve 1984 senesinde Nikaragua Devrimi sırasında geçen film, Orta Amerika’da görev icabı yaşayan dik kafalı Amerikalı bir kadının, görev sırasında tanıştığı İngiliz iş insanı ile arasındaki istekli aşkı mevzu alıyor. Bu istekli çift bir süre sonra komplolar ve palavralar ile dolu bir labirentin içine girecek ve ülkeden kaçmaya çalışacaklardır. Bunu asıllaştırmak için ise sadece birbirlerine güvenmeleri gerekmektedir.

 

İblisin Kızı The Harbinger

Süre: 114dk

Cins: Gerilim, Gizem, Fobi

Rejisör: Will Klipstine

Oyuncular: Irene Bedard, Kate Luyben, Madeleine McGraw

Karanlık bir sırrı olan bir adam, kızının sonsuza dek lanetlenmekle tehdit edildiğini görünce, sevilmeyen bir Kızılderili kahininden takviye ister.

 

Casus Kedi Marnie’s World

Süre: 92dk

Cins: Animasyon, Aile, Komedi, Serüven

Rejisör: Christoph Lauenstein , Wolfgang Lauenstein

Bir özel casus kedi Marnie ve dostlarının toplanıp suçla gayret ettiği bu öyküye siz de davetlisiniz! Şımarık, masum ve tombul bir ev kedisi olan Marnie, Sunshine hanesinde şımartıldığı rahat bir hayat sürmektedir. Evinden hiç dışarı çıkmayan Marnie, reel dünyayı sadece severek seyrettiği dedektif suç TV gösterilerinde gördüğü kadarını öğrenir. Fakat bir anda işler değişir ve Marnie beklenmedik bir serüvene dahil olur.

İçeriği Oyla

Yorum yapın