Anasayfa » Genel » Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta! (14 Temmuz 2023)

Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta! (14 Temmuz 2023)

Bu hafta 2 ’si yerli 7 film vizyona giriyor!

Aralarında senenin bilave edilen filmlerinden “Görevimiz Risk – Ölümcül Hesaplaşma Biltihapçı Bvefat” ve Jim Broadbent’in başrolde olduğu “Harold Fry’ın Bilave edilmedik Yolculuğu” da var.

Ayrıca, vizyon filmlerini Akdeniz ÜniFm’in “Vizyonda Neler Var?” programı ile yukarıyada da inceleyebilirsiniz!

 

Görevimiz Risk – Ölümcül Hesaplaşma Biltihapçı Bvefat Mission Impossible – Dead Reckoning Part One

Zaman: 163dk

Cins: Aksiyon, Gerilim, Serüven

Rejisör: Christopher McQuarrie

Senaryocu: Christopher McQuarrie

Oyuncular: Tom Cruise, Hayley Atwell, Ving Rhames

Film, riskli bir silah yanlış bireylerin eline düşmeden evvel bu silahın yerini bulmaya çalışan Ethan Hunt ve IMF Mission Impossible Force ekibini mevzu alıyor.

 

Resif: Kanlı Takip The Reef: Stalked

Zaman: 93dk

Cins: Gerilim, Fobi

Rejisör: Andrew Traucki

Senaryocu: Andrew Traucki

Oyuncular: Teressa Liane, Anne Truong, Kate Lister

Kız kardeşinin vefatından sonra Nic, minik kız kardeşi ve iki dostu Pasifik Adaları’nda kano sporu yaparak avuntu bulurlar. Yolculuklarının üzerinden birkaç saat geçmeden bayanlar bir köpek balığı tarafından takip edilmeye başlar. Bayanlar el ele vermeli, fobileriyle yüzleşmeli ve birbirlerini kurtarmalıdırlar.

 

Harold Fry’ın Bilave edilmedik Yolculuğu The Unlikely Pilgrimage of Harold Fry

Zaman: 108dk

Cins: Dram

Rejisör: Hettie Macdonald

Oyuncular: Jim Broadbent, Penelope Wilton, Earl Cave

Harold Fry, emekli bir memurdur. Daha Önceki iş dostu Queenie’nin kanser olduğunu bilince ona moral vermek için bir mektup yazar. Mektubu postaya verecekken bir anda elden teslim etme kararı alır ve dostunun yatırıldığı 800 kilometre uzaktaki bakım evine yürüme serüveni başlamış olur. Bu yürüyüşü sırasında geçmişte yaptığı kusurları, kaybettikleri ve başarıları ile surat surata kazanç ve yaşamı tekerrür keşfeder.

 

Deli Arkadaşım Finnik Finnick

Zaman: 85dk

Cins: Animasyon, Komedi, Serüven

Rejisör: Denis Chernov

Senaryocu: Neil Landau , Tatiana Belova , Denis Chernov , Aleksandr Kim , Lev Murzenko

Tatlı Finnick, yaşadığı evin sahipleriyle pek iyi geçinememektedir. Bu surattan onları kendi usulleriyle bir bir kovmayı başarır. Ta ki Christine gelene kadar. Christine zekidir ve dedektifliğe merak salmıştır. Finnick’in itirazlarıan karşın onun dost olmayı başarır. İkili kendilerini tüm şehri tesiri altına alan bir sırrı çözmek için coşkulu bir serüvenin içinde bulacaklardır.

 

Yaradanın Unuttuğu Yer Vanskabte Land

Zaman: 143dk

Cins: Dram

Rejisör: Hlynur Pálmason

Senaryocu: Hlynur Pálmason

Oyuncular: Elliott Crosset Hove, Ingvar Eggert Sigurðsson, Victoria Carmen Sonne

Danimarkalı genç bir rahip, 19. asrın sonlarında İzlanda’nın uzak bir bölgesine Gerçek bir yolculuğa çıkar. Emeli bir kilise inşa etmek ve insanlarının resmini sürüklemektir. Fakat rahip, tabiatla ve adanın milleti ile karşı karşıya kaldıkça Gerçek emelinden, kendi ideallerinden ve ahlaki kavrayışından uzaklaşmaya başlar.

 

Semur 4: Mahşer

Zaman: 79dk

Cins: Fobi

Rejisör: Hakkı Kaplan

Senaryocu: Melisa Coşkunarslan

Oyuncular: Osman Cavcı, Kaan Şahin, Mecbure Bozyel

Ozan’ın hiç kimsesi yoktur. Fakat bir gün kendisine bir evin servet kaldığı haberini alır. Paraya gereksinim dinlediği için bir emlakçıyla uyuşup evi satmaya karar vermiştir. Satış harekâtlarına yanına dostlarını da alıp giden Ozan, operasyonların uzaması neticeyi dostlarıyla birlikte bir gece bu evde kalır. Fakat bu evde sabaha çıkmak olanaksıza yakındır.

 

Cinnas

Zaman: 90dk

Cins: Fobi

Rejisör: Elvin Abdulla

Senaryocu: Elvin Abdulla , Nijat Dadashov

Oyuncular:  Hikmet Rehimov, Pervin Abiyeva

İlkin, günlerdir gördüğü bir düşten etkilenip babasının ve dedesinin kaybolduğu daha önceki eve gitmek istediğine karar verir. Annesi karşı çıksa da İlkin dostlarıyla o eve gider. Başta her şeyin klasik göründüğü evin daha sonra şeytanca ruhlar ve cinler tarafından ele geçirildiğini bileceklerdir. Ev, İlkin ve dostları için korku dolu bir geceyi beraberinde getirecektir.

İçeriği Oyla

Yorum yapın