Anasayfa » Genel » Ünlü Hollywood Yıldızı Adam Findley İstanbul ’da!

Ünlü Hollywood Yıldızı Adam Findley İstanbul ’da!

Ünlü Hollywood yıldızı Adam Findley, oyuncu koçluğunu bir hayli ülkede zaferle asıllaştırdıktan sonra, WE Talent Management menajerlik işletmeyi iş birliğiyle İstanbul’a ziyaret asıllaştıracak!

Ünlü Hollywood yıldızı Adam Findley, David Fincher’ın idarediği ve Netflix‘in beğenilen dizisi “Mindhunter” gibi bir hayli projede rol aldıktan sonra, dünyanın bir hayli ülkesinde oyuncu koçluğu da yaparak tanınan adlardan biri haline gelmiştir. Şimdi ise WE Talent Management menajerlik işletmeyi ile iş birliği yaparak İstanbul’a geliyor.

Adam Findley, English Acting Studio İstanbul‘da 7-8 Ağustos tarihlerinde hakikatleştirilecek olan aktiflikte yer alacak. Workshop için müracaatlar, Findley Stüdyosu’nun internet sitesi üzerinden yapılacak. Programında “oyunculuk teknikleri”, “kişilik incelemeyi nasıl yapılır?”, “yaratıcı duygu vaziyeti çalışması ve senaryo çalışması” gibi başlıkların yanı gizeme, yurt dışındaki imallerde rol alabilmek için audition teknikleri hakkında teklifler de yer alacak. Oyunculara takviyeci olmak ismine, çalışma sırasında bir çevirmen de bulunacak. Bu fırsat, oyunculuk mevzusunda kendini geliştirmek ve beynelmilel platformlarda yer almak isteyenler için büyük bir fırsat olarak değerlendirilebilir.

Adam Findley‘nin mezunu olduğu Los Angeles The Gothenburg English Studio Theatre ve American Academy Of Dramatic Arts ile çalışan bazı oyuncuların, “Yellowstone“, “Tulsa King“, “Killers of the Flower Moon” gibi bir hayli beynelmilel üretimin kadrosuna seçildiği bilindi. Bu eğitim müesseselerinin mezunları, zaferli projelerde yer alarak maharetlerini beynelmilel alanda ispatlamıştır.

Kaynak: Birsen Altuntaş

İçeriği Oyla

Yorum yapın