Anasayfa » Genel » The Sandbox (SAND) nedir? Nasıl alınır?

The Sandbox (SAND) nedir? Nasıl alınır?

Son yarıyılda metaverse coin ’ler fazlasını dikkat topluyor. Bu kategoride yer alan The Sandbox SAND projesi de yatırımcıların alakasını kazanmayı muvaffak oldu. Bu çerçevede, The Sandbox SAND en çok incelenen kripto para üniteleri arasında yer alıyor. Peki, The Sandbox SAND nedir? Ayrıntılar haberimizde… 

The Sandbox SAND nedir? Nasıl alınır?

THE SANDBOX SAND NEDİR?

The Sandbox, oyuncuların dizayn, paylaşım ve reyin için varlıkları satabilme yetkisine sahip olduğu, kullanıcılar tarafından idarenen merkeziyetsiz bir sanal dünyadır.

Sandbox metaverse, reyin pazarının devingenlerini değiştirmeye ve yaratıcıları kullanıcı tarafından oluşturulan içerik aracılığıyla ürettikleri değer için mükâfatlandırmaya çalışan birkaç Blokzincir tabanlı sanal dünyadan biridir. Ethereum Blokzinciri üzerine inşa edilmiş bir ERC-20 destekçi program tokenıdır.

The Sandbox ’da oyuncular, inşa ettikleri reyin tecrübelerini Ethereum Blokzincir ’i üzerinde SAND token aracılığı ile paraya dönüştürebilir. Oyuncular, NFT formatında dijital ASSET ’lar yaratabilir, bu ASSET ’ları pazara yükleyebilir ve Game Maker aracılığı ile oyunlara entegre edebilirler. Kullanıcılar platform üzerinde geçirdikleri müddette muhtelif yollarla para kazanabilirler.

The Sandbox, ERC-1776 protokolünü kullanarak platform kullanıcılarının gas feelerini öderken, Ethereum üzerinde operasyonlar hakikatleştirmelerine de ihtimal tanıyarak genel kullanıcı tecrübesini iyileştirmektedir.

 

 

İçeriği Oyla

Yorum yapın