Anasayfa » Genel » “The Mandalorian” 3. Sezondan Yayın Tarihi ve Güncel Fragman!

“The Mandalorian” 3. Sezondan Yayın Tarihi ve Güncel Fragman!

“The Mandalorian” Mart ayında 3. sezonu ile geri dönüyor!

Disney+ platformunda yayınlanan “The Mandalorian” dizisinin 3. sezonun yayın tarihi belirli oldu ve coşku verici Güncel bir fragman paylaşıldı. Dizinin Güncel sezonu 1 Mart ’tan itibaren Disney+ ’ta yayında olacak. Güncel fragman da 3. sezonda Grogu ’nun eforlarının daha da büyüyeceğinin sinyallerini veriyor.

Fragmanda ikilinin Mandalore’a gideceğini kavrıyoruz. Şimdi yine toplanan Grogu ve Din Djarin Pedro Pascal, öbür Mandalorianlarla buluşmaya hazırlanıyor. Fragman ayrıca Din’in Kaptan Carson Teva’dan Paul Sun-hyung Lee vahim bir ihtar aldığını da gösteriyor.

1. sezon öykünün dünyasını kurarken, 2. sezon Bo-Katan, Boba Fett Temuera Morrison, Ahsoka Tano Rosario Dawson ve Luke Skywalker Mark Hamill gibi kişilikleri getirerek öyküyü büyük Star Wars cihanına bağladı. 3. sezonda da Dr. Pershing’in Omid Abtahi dönüşüyle, Moff Gideon’un Giancarlo Esposito Grogu’nun kanıyla ne istediğine ve – şayet varsa – başka kimin çıkarlarına hizmet ettiğine dair bir yanıt alacağız gibi duruyor.

The Mandalorian” 3. sezon ayrıca Nevarro’nun yargıcı Greef Karga Carl Weathers dahil olmak üzere Din’in daha önceki bağlaşıklarının dönüşünü kapsıyor. Ayrıca Emily Swallow’un canlandırdığı The Armorer’ı, Din’i kaskını çıkarma kabahatinden dolayı aralarından kovmasından beri ilk kere göreceğiz. Coşku verici bir haber olarak da efsanevi oyuncu Christopher Lloyd’un dizide yer alacağı açıklandı ancak rolünü ve öyküdeki yerini bilmek için Mart ayını beklememiz gerekecek.

The Mandalorian” 3. sezonu ile Disney+ platformunda seyircisi ile buluşacak.

 Kaynak

İçeriği Oyla

Yorum yapın