Anasayfa » Genel » Tenis Filmi “Challengers”dan İlk Fragman!

Tenis Filmi “Challengers”dan İlk Fragman!

Zendaya, Josh O’Connor ve Mike Faist ’in başrollerini paylaştığı Luca Guadagnino ’nun Güncel filmi “Challengers”dan ilk fragman geldi!

Luca Guadagnino ’nun idarediği ve Justin Kuritzkes ’ın senaryosunu kaleme aldığı “Challengers” filminden ilk fragman paylaşıldı. Tenis oyuncusu ve koç olan Tashi ’nin Zendaya öyküsüne odaklanan filmde Tashi, kocası Arkası’ı Mike Faist vasat bir oyuncudan dünyaca ünlü bir Grand Slam şampiyonuna dönüştürüyor. Onu son hezimet serisinden kurtarmak için, profesyonel turdaki en düşük turnuva seviyesine yakın bir “Challenger” faalliğinde oynamasını sağlıyor. Arkası, burada kendini bir zamanlar umut verici ama şimdi sönmüş halde olan Patrick ’in Josh O’Connor karşısında buluyor. Ama Patrick rastgele bir oyuncu değil; Arkası ’ın daha önceki en iyi dostu ve Tashi’nin daha önceki erkek dostu.

“Beni İsminle Çağır” ile dünya çapında ses getiren Guadagnino ’nun Güncel filmi “Challengers” 15 Eylül ’de vizyona girecek.

Son yarıyılın yükselen yıldızları bir arada; Zendaya, Josh O’Connor ve Mike Faist

Emmy mükâfatlı Zendaya, geçtiğimiz aylarda oldukça hareketli zamanlar geçirdi. “Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok” ile tüm zamanların en büyük canavarlarından birinde MJ rolünü yine canlandırdı. Ayrıca yakın zamanda “En Güncel Film dahil” 10 dalda Oscar’a aday gösterilen bir başka gişe erişmeni “Dune”da da rol aldı. Televizyon cephesinde, “Euphoria”nın 2. sezonundaki Rue rolüyle pozitif tenkitler aldı. Bu rolüyle ayrıca Emmy kazandı. 

Josh O’Connor, Netflix’in “The Crown” dizisinde genç Prens Charles rolüyle Emmy kazandıktan sonra dikkatleri iyice üzerine çekti. Film tarafında, oyuncu en son “Mothering Sunday”de rol aldı ve imal Toronto Film Festivali’nde gösterildi. 

Mike Faist ise en son Steven Spielberg’in “Batı Yakası ’nın Öyküsü” filminde Riff ’i canlandırdı ve bu performansla ilk BAFTA Mükâfatı adaylığını aldı. Film, bu seneki Oscar Mükâfatları ’nde “En Güncel Film” adaylığı kazandı. Hit Broadway müzikali “Dear Evan Hansen”da da Connor Murphy rolünü canlandırdığı için Tony Mükâfatı’ne aday gösterilmişti.

İçeriği Oyla

Yorum yapın