Anasayfa » Genel » Tabii Platformundaki “Kuzgun” Dizisine İki Önemli İsim Katıldı!

Tabii Platformundaki “Kuzgun” Dizisine İki Önemli İsim Katıldı!

Türkiye Radyo Televizyon Kurumunun dijital platformu Natürel’nin izleyici kitlesini heyecanlandıran “Kuzgun” dizisi, kadrosuna iki Güncel hünerli adı daha ilave etti.

Natürel platformu, izleyicileriyle buluşturduğu bir hayli yerli dizinin ardından şimdi de Nart Medya imzalı “Kuzgun” dizisini dikkat topluyor. Rejisör koltuğunda Seyit Özcan Giden’in oturduğu bu dizi, doğuştan gelen makûsluğu görme ve sarihe çıkarma becerisine sahip Mehmet Kuzgun‘un gizeme dışı serüvenlerini izleyicilere aktarıyor. 10 bölümden oluşacak dizinin kadrosuna ise Güncel bir hünerli ad daha katıldı.

Gökçe Eyüboğlu, Show TV‘de yayınlanan “Maviye Sürgün” dizisindeki davetli performansının ardından şimdi de “Kuzgun” dizisinde kamera karşısına geçiyor. Galibiyetli oyuncu, 5. Bölümden itibaren şifacı Rezzan kişiliğine hayat verecek. Dizinin öteki Güncel oyuncusu ise tecrübeli ad Sacide Taşaner olacak. Taşaner, dizide bir tıp uzmanını canlandıracak ve izleyicilere muhteşem bir performans sunmaya hazırlanıyor.

Başrolünde Berk Hakman’ın olduğu dizinin güçlü oyuncu kadrosunda Elifcan Ongurlar, Anıl İlter, Edip Saner ve Mahir İpek gibi hünerli adlar da yer alıyor. 

Kaynak: Birsen Altuntaş

İçeriği Oyla

Yorum yapın