Anasayfa » Genel » “Superman: Legacy” Filmi İçin Çalışmalar Başladı!

“Superman: Legacy” Filmi İçin Çalışmalar Başladı!

DC Evreninde Güncel bir sayfa açacak olan “Superman: Legacy” için ön çalışmalar başladı!

James Gunn, Twitter’da, yazarlığını ve yönetmenliğini üstlendiği “Superman: Legacy” filminin ön yapım çalışmalarının başladığını duyurdu. 2025 yılında vizyona girmesi planlanan film, Gunn ve DC Studios eş başkanı Peter Safran’ın gözetiminde Güncel DC Evreninin resmi lansmanı olacak.

Gunn, “Superman: Legacy” senaryosunun kapak sayfasını paylaştı ve “Mirasın bir parçası olmaktan onur duyuyorum” notunu düştü. Gunn ayrıca “‘Superman: Legacy’nin ön yapım çalışmalarına tam anlamıyla dalmak için Superman ’in yıldönümünden daha iyi bir gün olabilir mi? Kostümler, prodüksiyon tasarımı ve daha fazlası artık hazır ve çalışıyor” ifadelerini kullandı.

Gunn, her adımda hayranlarını “Superman: Legacy” hakkında bilgilendiriyor. Film, Ocak ayında Gunn ve Safran’ın Güncel DC Evreni için ilk film ve televizyon işlerini açıkladıkları zaman onaylandı. “Superman: Legacy”ye ek olarak “Supergirl: World of Tomorrow” ve “The Brave and the Bold” (bir Batman ve Robin filmi) gibi filmler de yapım aşamasında.

Warner Bros.’tan gelen ilk özete göre, “Superman: Legacy“, Superman’in Kripton mirasını Kansas, Smallville’den Clark Kent kimliğiyle uzlaştırma yolculuğunu anlatıyor. Nezaketi modası geçmiş olarak gören bir dünyada Superman, insan nezaketinin rehberliğinde, gerçeğin, adaletin ve Amerikan tarzının somutlaşmış hali olarak karşımıza çıkıyor.

Güncel DC Evreni için atılan adımlar “Man of Steel 2” projesini de suya düşürdü. Böylelikle Superman olarak geri dönmesi beklenen Henry Cavill de rolden artık sonsuza dek uzaklaşmış görünüyor. Gunn, “Superman: Legacy” için genç bir Superman arayışında ama sinemacı şimdilik kimse ile bir görüşme yapmadığını söylüyor.

Superman: Legacy”nin 11 Temmuz 2025’te vizyona girmesi planlanıyor.

Kaynak: Variety

İçeriği Oyla

Yorum yapın