Anasayfa » Genel » “Süper Mario Kardeşler Filmi” Rekor Açılışa İmza Attı!

“Süper Mario Kardeşler Filmi” Rekor Açılışa İmza Attı!

“Süper Mario Kardeşler Filmi” (The Super Mario Bros. Movie) tüm zamanların en iyi açılış yapan animasyon filmi oldu!

Matthew Fogel ’in yazdığı, Michael Jelenic ve Aaron Horvath ’ın yönettiği “Süper Mario Kardeşler Filmi” dünyada büyük ilgi ile karşılandı. Film, “Karlar Ülkesi 2” (Frozen 2) filmini tahtından ederek tüm zamanların en iyi açılış yapan animasyonu oldu. “Süper Mario Kardeşler Filmi” Amerika ’da vizyondaki ilk hafta sonunda 146,4 milyon dolar, dünya genelinde ise 377 milyon dolar hasılat yaptı.

Ülkemizde 14 Nisan Cuma günü vizyona girecek olan “Süper Mario Kardeşler Filmi” seslendirme kadrosu ile de dikkat çekiyor. Filmde, Chris Pratt, Anya Taylor-Joy, Charlie Day, Jack Black, Keegan-Michael Key, Seth Rogen ve Fred Armisen gibi yıldız isimler yer alıyor.

“Süper Mario Kardeşler Filmi” Konusu

Brooklyn ’li tesisatçılar Mario (Chris Pratt) ve erkek kardeşi Luigi (Charlie Day) bir ana su borusunu tamir etmek için yeraltında çalışırken gizemli bir borudan aktarılarak sihirli, Güncel bir dünyaya girerler. Ama kardeşler ayrı düşünce Mario, Luigi ’yi bulmak için epik bir maceraya atalır.
 
Mario, Mantar Krallığı sakini Toad ’un (Keegan-Michael Key) yardımıyla ve Mantar Krallığı ’nın iradesi güçlü yöneticisi Prenses Peach ’ten (Anya Taylor-Joy) aldığı bazı eğitimlerle kendi gücünü bulur.

Kaynak: Collider

İçeriği Oyla

Yorum yapın