Anasayfa » Genel » “Spider-Man: Across the Spider-Verse”ten Yeni Fragman!

“Spider-Man: Across the Spider-Verse”ten Yeni Fragman!

2018 yılında vizyona giren oscar ödüllü Spider-Man : Into the Spider- Verse’ün devam filmi olan Spider-Man: Across the Spider-Verse’in yeni fragmanı yayınlandı. Fragmanda görüldüğü üzere Miles Morales, birçok Örümcek Adam ile savaşacak.

Vizyona girdikten sonra çok ses getiren ve oldukça beğeni toplayan filmin devam filminde birçok evrendeki Örümcek Adamların hikayesine değiniyor. İlgi çekici hikayesi ve etkileyici animasyon stili ile oscar ödülüne layık film, serinin ikinci filmi olacak olan Spider-Man: Across the Spider-Verse’ün yeni fragmanı yayınlandı.

Oyuncu kadrosunda Shameik Moore, Hailee Steinfeld, Oscar Isaac, Jake Johnson, Issa Rae, Brian Tyree Henry’in rol aldığı, yönetmen koltuğunda Joaquim Dos Santos, Kemp Powers ve Justin K. Thompson’ın oturduğu filmin1 Haziran 2023 tarihinde vizyona girmesi bekleniyor.

Filmin konusu tam olarak bilinmese de fragmanda görüldüğü üzere Miles Morales, birçok evrende Örümcek-Adam karakterleri ile kavga edecek. Filmde Vulture ve Spot gibi düşmanlar da yer alacak. Filmin konusu tam olarak bilinmese de fragmanda görüldüğü üzere Miles Morales, birçok evrende Örümcek-Adam karakterleri ile kavga edecek.

İçeriği Oyla

Yorum yapın