Anasayfa » Genel » Serenay Sarıkaya’nın Anne ve Babasını Canlandıracak Oyuncular Belli Oldu!

Serenay Sarıkaya’nın Anne ve Babasını Canlandıracak Oyuncular Belli Oldu!

Serenay Sarıkaya’nın Güncel Netflix dizisi “Kimler Geldi, Kimler Geçti”de anne ve babasının kimleri canlandıracağı sonunda açıklandı.

Serenay Sarıkaya’nın “Şahmaran” dizisinden sonra ikinci Netflix projesi olan “Kimler Geldi, Kimler Geçti” büyük bir oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine sürüklüyor. Bugün Gerçekleştirilecek okuma provasıyla başlayacak olan dizi, büyük coşku uyandırıyor. Metin Akdülger, Ahmet Rıfat Şungar, Hakan Kurtaş, Damla Sönmez, Boran Kuzum, Zeynep Tuğçe Bayat ve Sümeyra Koç gibi güçlü oyuncuların yer alacağı projeye Perihan Savaş da 8. kısımda davetli oyuncu olarak katılacak. Ayrıca, iki kıymetli tiyatrocu daha diziye dahil oldu.

Avukat Leyla şahsiyetine hayat verecek olan Sarıkaya‘nın annesini Laçin Ceylan canlandıracak. Leyla’nın büyükelçi olan babası rolünde ise tecrübeli oyuncu Ege Aydan izleyicilerle buluşacak. Dizinin senaryosunu ise Ece Yörenç kaleme alırken, öykü günümüz şehir hayatında kadın-erkek ilişkilerini avukat Leyla ve etrafının gözünden etkileyici bir dille ele alacak.

Kaynak: Birsen Altuntaş

İçeriği Oyla

Yorum yapın