Anasayfa » Rehber » PUBG Mobile Hile 2023 (Güncel Çalışan Hile)

PUBG Mobile Hile 2023 (Güncel Çalışan Hile)

PUBG, Fortnite ve Apex Legends gibi oyunlarla birlikte ve tüm zamanların en iyi Battle Royale oyunlarından biri olma unvanını göğüslüyor. PUBG ile ilgili en iyi şey ise 2010 ’ların sonlarında Battle Royale oyunlarının baskın rekabetçi oyun türü haline geldiği Battle Royale devrimini müjdeleyen orijinal oyunlardan biri olmasıdır. Oyunun geniş bir oyuncu kitlesine ve fazlasıyla rekabetçi bir yaklaşıma sahip olması da PUBG mobil hile ve hacklerinin gündeme gelmesine neden oldu. Neyse ki, oyunda başarı sağlamanıza katkı sağlayabilecek PUBG hile satın al hizmeti için Gerçek yerdesiniz.

PUBG Mobile Hile (Güncel Çalışan Hile)

PUBG Mobile Başarısı

PUBG o kadar başarılı bir oyun ki, tüm zamanların en yüksek hasılat yapan oyunlarından biri olarak kabul ediliyor. Bu durumda doğal olarak oyun geliştiricilerin oyunun temasını sürekli olarak Güncellemesine yol açıyor. PUBG Mobil, orijinal PUBG yaratıcıları tarafından geliştirilmedi ancak gelişimine Çinli şirket Tencent öncülük etti.

Tencent, PUBG Mobil ’i, PUBG oyununu özleyen ancak oyundan PC ’lerinde veya oyun konsollarında yeterince verim alamayan oyunculara hitap etmek için yarattı. PUBG Mobil ’in gelişimi, telefon geliştiricilerine mobilden oyun oynamak için daha fazla neden verdiğinden, mobil oyunlar için çok önemli olabilecek bir ilerlemenin önünü açtı.

PUBG Mobil ’in popülaritesi, telefonlarda artan kare hızlarına ve daha yüksek Güncelleme hızları için talepte bulunan insanların sayısının artmasına yol açtı. Örneğin, oyun 2020 ’de 90hz Güncelleme hızını desteklemeye başladı. Bununla birlikte PUBG Mobil ’in teknik Güncellemeleri halen devam etmekte. Bu da oyunu modern oyun telefonlarıyla daha uyumlu hale getiren bir özellik. Telefonunuzda %100 uyumlu bir şekilde oynayabileceğiniz PUBG ’de ezeli rakiplerinizi yenebilmeniz için eşsiz bir fırsatınız var. PUBG hile satın al hizmeti tabii ki. Şimdi aradığınız zafer yalnızca bir tık uzağınızda!

PUBG Mobile Hile Al

En iyi tespit edilmemiş PUBG hile satın al hizmetlerine ulaşabilmeniz artık oldukça basit! Hileal adresindeki PUBG hileleri sürekli olarak Güncelleniyor ve savaş alanında sizi Güncellmez kılacak inanılmaz güçlü seçenekler sunuyor. Piyasaya sürüldüklerinden bu yana en düşük tespit oranları ile Hileal ’da yer alan PUBG hile ve hacklerinin aklınızı başınızdan alacağını garanti ediyoruz! Sadece en iyi özelliklerle, Hileal‘ın tespit edilemeyen PUBG hile satın al hizmeti, sadece oyun hile pazarına hâkim olmakla kalmıyor, aynı zamanda müşterilerin de oyun içinde aynı şeyi yapmasını sağlıyor.

Fikir birçok başka oyun tarafından kopyalanmış olsa da PUBG hala ilk Gerçek Battle Royale oyunu olarak kabul ediliyor. PUBG Mobil, düşük kaliteli PC ’leri olan kullanıcılar için mükemmel bir alternatif. Güvenli PUBG hile satın alarak, en son ayakta kalan herhangi bir rakibinizi alt etmekte zorluk çekmeyeceksiniz.

Her hile geliştirilir ve ne kadar gelişmiş olursa olsun herhangi bir hile önleme sistemi tarafından algılanmaması sağlanır. Oyuncular tarafından, oyuncular için geliştirilen adresindeki PUBG hile satın al hizmetinin ihtiyaçlarınızı karşılayacağına eminiz.

PUBG Mobile Hileleri

Her biri farklı özelliklere ve seçeneklere sahip çeşitli PUBG hile satın al hizmeti Hileal‘da sunulmakta. Nitekim bazı PUBG hileleri için diğer hilelere kıyasla farklı gereksinimlere ihtiyaç duyulabilir. Bunun nedeni, her geliştiricinin çeşitli nedenlerle hilelerini kendi yöntemleriyle Güncelleme çabasıdır.

Bir PUBG hile satın al hizmeti aldığınızda, oyundaki diğer oyunculara karşı büyük bir avantaj elde edersiniz. PUBG hile satın al hizmeti ganimet elde etmenize, öldürme oranlarınızın artmasına ve daha uzun süre hayatta kalmanıza olanak tanımaktadır. Hileal‘ın PUBG hile satın al hizmetinden faydalandığınızda Android ve iOS ’ta daha fazla ücretsiz BP ve ücretsiz UC elde etmenize olanak tanıyan herhangi bir uygulama, mod veya teknik de kazanmış olursunuz.

PUBG Mobile Duvar Hilesi

Bir duvar hilesinin kullanılması, oyuncuların duvarların arkalarını görebilmesine olanak tanımaktadır. Bir oyuncunun düşmanları, eşyaları, erzakları, arabaları ve diğer önemli oyun eşyalarını duvarların içerisinden görebilir. Bu hile ile daha kolay yağmalama, oyuncu bulma veya rakiplerden kaçınma ve çok daha uzun süre hayatta kalma sağlanmaktadır. Daha uzun süre hayatta kalındığında daha fazla görünüm ve daha fazla XP, ödül, BP, UC ve ganimet sandıkları kazanılabilmektedir. Hileal ’daki PUBG hile satın al bölümündeki normal bir wallhack (duvar hilesi), neredeyse her zaman modlanmış bir APK veya iOS uygulama modu biçiminde gelir.

PUBG Mobil Hedef Robotları

“Aimbot” (Hedef Robotları) olarak da bilinen otomatik nişan alma modları ve uygulamaları, sizin için otomatik olarak nişan alıp ateş eden otomatik botlardır ve bunu yaparken çok sayıda öldürme yapmanızı ve daha uzun süreler hayatta kalmanızı sağlar. Bu kulağa basit gelen bir hile olsa da mevcut olan en gelişmiş ve güçlü PUBG hile satın al hizmetlerinden biridir ve ayrıca son derece nadir rastlanmaktadır. Android ve iOS oyunları için çoğu aimbot hilesi, artırılmış nişan yardımı şeklinde kullanıcılara sağlanmaktadır. Bu türden bir otomatik nişan alma hilesinde, oyunların varsayılan nişan alma asistanı, sizin için nişan alma işlerinin çoğunu yapacak şekilde modifiye edilmiştir. Aimbot hilesi satın almak için Hileal ’daki PUBG hile satın al bölümünü ziyaret edebilirsiniz.

PUBG Modlar

Speedhack, teleporting, noclip, superjump, item spawn vb. gibi PUBG hile satın al hizmetinde yer alan hile yöntemleri genellikle mod şeklinde gelir. Mod, APK (Android) veya IPA dosyası (iOS) biçiminde değiştirilmiş veya modifiye edilmiş bir oyun istemcisini ifade eder. Bu dosyalar genellikle indirilir ve cihazınıza basitçe yüklenir. Modlar yalnızca yapıldıkları belirli oyun yapısı için çalışır. PUBG Mobil bir Güncelleme veya yama alırsa, hilelerin sizin için çalışmaya devam etmesi için, aynı PUBG hile satın al hizmetlerinin uygulandığı Güncel sürüm için Güncel bir mod indirilmeli ve cihazınıza kurulmalıdır.

PUBG Mobil için ücretsiz modlar, hileler ve indirmeler bulmak için Hileal ’ın PUBG hile satın al bölümünü ziyaret etmek en Gerçek tercih olacaktır.

Mod Menüleri

Mod menüleri, PUBG hile satın al hizmeti için en çok aranan ve değerli hilelerdir, çünkü her bir hile seçeneğini ve PUBG Mobil hackine dahil olan her bir komut dosyasını açıp kapatmanıza izin veren bir menü ile gelen özel modlardır. Böyle bir mod menüsü, ücretsiz görünümler, UC ve diğer hediyeler için ücretsiz kasa talep etmekten aimbot, wall hack, ESP, noclip, nospread ve diğer güçlü hile seçenekleri gibi Gerçek eğitmen seçeneklerine kadar her türlü hile seçeneğini etkinleştirebilir.

Mod menüleri, çoğu oyuncunun PUBG hile satın al hizmetini kullanmayı tercih etme şeklidir, çünkü indirmesi kolay, kullanımı basittir ve komut dosyaları, basit modlardan PUBG mobil çevrimiçi için mevcut en iyi hacklere kadar her şeyle gelebilir.

Diğer Hileler

Hileal PUBG hile al hizmeti, şimdiye kadar programlanmış en iyi PUBG hilelerini sizlerle buluşturur. Bu hileler iOS + iPadOS ’ta da çalışır ve jailbreak gerektirmez. Hileal ’da sizlere sunulan diğer PUBG hilelerinden bazıları şunlardır:

Uçak hilesi, Yağma hilesi, Radar, Farkındalık, Kadro üyeliği algılama, El bombası alarmı, Bot algılama, Tavşan zıplaması, Hile karşıtı baypas.

Hesabınızı olabildiğince iyi koruyan son teknoloji Anticheat Bypass ’a (hile karşıtı baypas) aylarca süren araştırma ve geliştirme çalışmaları sonucunda üretilmiştir. Hileler, web sitesinde veya oyun içinde yapılandırılabilir. Her hile tekniği eşi benzeri görülmemiş bir ayrıntı düzeyinde tasarlanmıştır. Oynatmaya başladığınızda yapılandırma otomatik olarak indirilecektir. Tüm bu işlevlere kalite, güvenlik ve destek de eşlik etmektedir.

Fotoğrafı Animeye Çevirme  içeriğine göz atın.

İçeriği Oyla

Yorum yapın