Anasayfa » Genel » Pınar Altuğ kimdir? Pınar Altuğ’un eşi Yağmur Atacan kimdir, kaç yaşında?

Pınar Altuğ kimdir? Pınar Altuğ’un eşi Yağmur Atacan kimdir, kaç yaşında?

Çocuklar Dinlemesin dizisinde Meltem kişiliğine hayat ardından da şöhret basamaklarını tek tek tırmanarak kendisinden 9 yaş ufak olan Yağmur Atacan ile evlenen Pınar Altuğ, sosyal medyada sık sık tenkitlere maruz kalıyor. Peki, Pınar Altuğ ’un eşi kimdir?

Pınar Altuğ kimdir?

1 Kasım 1973 tarihinde İstanbul ’da dünyaya gelen Pınar Altuğ, St.Benoit Fransız Lisesi ’nde okuduktan sonra lise 2. sınıfta mankenlik yapmaya başladı. Liseyi tamamladıktan sonra ise 1997 senesinde İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Şirket Kısmı ’nü kazandı.

Pınar Altuğ, annesinin çalıştığı tekstil işletmesine ait bir defilede Neşe Erberk ile tanışmış ve kendisinden mankenlik öneriyi aldı. 1994 senesinde “Miss Turkey” müsabakasına katılarak Türkiye hoşu seçildikten sonra 1999 senesinde “Pınar ’ın Zevki” isimli bir yemek programı yapmaya başladı ve bu programın ardından mankenlik yapmayı vazgeçti.

Pınar Altuğ kimdir? Pınar Altuğ'un eşi Yağmur Atacan kimdir, kaç yaşında?

Pınar Altuğ, 2002 senesinde tüm Türkiye tarafından sevinçle izlenen aile dizi “Çocuklar Dinlemesin” isimli dizide Tamer Karadağlı ile beraber başrolde oynamaya başladı. Reel şöhreti tutması da bu diziyle oldu. Persil deterjan markasının reklam suratı oldu, pek çok reklam filminde oynadı.

2003 senesinde kendi ismini verdiği “Pınar ’ın Mutfağından” isimli yemek kitabını çıkardı. 2004-2006 seneleri arasında Türkiye ’nin Yıldızları programını sundu. 2009 senesinde yayınlanan “Aile Reisi” isimli dizide Emre Kınay ve Sermin Hürmeriç ile beraber oynadı.

Umut Elçioğlu ile 2000 senesinde evlenen Pınar Altuğ, 2005 senesinde boşandı. Daha sonra 2008 senesinde kendisi gibi oyuncu olan Yağmur Atacan ile evlendi. Çiftin 2009 doğumlu Su isminde bir kızları var.

Pınar Altuğ kimdir? Pınar Altuğ'un eşi Yağmur Atacan kimdir, kaç yaşında? - Resim : 2

Yağmur Atacan kimdir?

19 Mayıs 1983 tarihinde Gaziantep ’te dünyaya gelen Yağmur Atacan ’ın ailesi Yugoslav muhaciridir. Yağmur ’un Gaziantep ’nedeni de babasının atama yerinin buraya çıkmasıdır. Annesi ise diş doktorudur.

İlk öğrenimini Eskişehir ’de, liseyi ise Üsküdar Anadolu Lisesi ’nde okumuştur. Üniversitede İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Felsefe Kısmı ’nü kazanmıştır. Fakat üniversite eğitimini yarıda vazgeçmiştir.

Yağmur Atacan, liseyi okurken acemi oyuncu olarak “Akrobat” adlı tiyatro oyununda rol almıştır. Buradaki ilk rolünde “Bebeto” adlı kişiliği oynamıştır. 2001 ve 2005 senelerinde ise profesyonel olarak bateristlik yapmıştır. Arkhe ve Hi-Jack adlı gruplarda yer almıştır.

Yağmur Atacan ’ın ilk televizyon hayatına girmesi Türkiye Radyo Televizyon Kurumu sayesinde olmuştur. 2006 senesinde “Ben İstersem” adlı televizyon programında sunuculuk yapmıştır.

2007 yılının Eylül ayında ünlü oyuncu Pınar Altuğ ile nişanlanmışlardır. 2008 senesinde ise dünya evine girmişlerdir. Konutluluklarından bir yıl sonra ise bir kız çocukları dünyaya gelmiştir. Çocuklarına “Su” adını vermişlerdir.

İçeriği Oyla

Yorum yapın