Anasayfa » Genel » Oyunculuğa Ara Vermeyi Düşünen Matt Damon ’a Christopher Nolan ’dan “Oppenheimer” Teklifi!

Oyunculuğa Ara Vermeyi Düşünen Matt Damon ’a Christopher Nolan ’dan “Oppenheimer” Teklifi!

Matt Damon, çift terapisinde eşine, Christopher Nolan aramazsa oyunculuk yapmaya ara vereceğini söyledi ve ardından ‘Oppenheimer’ filminden öneri aldı!

Matt Damon, yaptığı bir müzakerede eşi ile bir çift terapisine gittiğini açıkladı. Evlilik detaylarını vermekten kaçınırken Damon, eşine oyunculuğa ara vereceğini ama Christopher Nolan ararsa, bu arayı erteleme koşulu olduğunu belirtti. Eşi de bu koşulları kabul etti.

Mukadderatın bir işvesi olarak, Nolan, Damon‘a “Oppenheimer” filminde başrollerden biri olan, Manhattan Projesi‘nin direktörü olan Leslie Groves rolünü oynaması için öneri yapmak üzere aradı.

Leslie Groves o dönemde, atom bombasının geliştirilmesi için birkaç test alanından biri olarak Los Alamos, N.M.’yi seçmiş ve ayrıca, filmde Cillian Murphy ’nin canlandırdığı Oppenheimer‘ı Los Alamos’taki çalışmalara liderlik etmesi için şahsi olarak işe almıştı. Bu, o dönemde Nobel Ödülü‘ne ve yönetimsel liderlik deneyimine sahip olmaması nedeniyle münakaşalı bir tercihti.

Murphy de beklenmedik bir biçimde Nolan‘dan kendi başrol önerisiyle aranan adlardan biriydi.

Nolan röportajında, telefonla yaptığı sürpriz öneriler hakkında, “Bunu yapmanın eğlenceli bir yolu. Ama bu, birilerini akşam yemeğine çağırmak gibi şeyleri yapmayı çok güçleştiriyor. Çünkü karşınızdaki her aradığınızda, acaba şimdi ne olacak diye düşünüyor.” dedi.

Oppenheimer“,  21 Temmuz’da tüm sinemalarda gösterime girecek.

Kaynak: Variety

İçeriği Oyla

Yorum yapın