Anasayfa » Genel » “Oppenheimer” Filminden Hiç Bilgisayar Efekti Kullanılmadı!

“Oppenheimer” Filminden Hiç Bilgisayar Efekti Kullanılmadı!

“Oppenheimer” filminin rejisörü Christopher Nolan, filmde bir tane dahi bilgisayar dayanaklı efekt kullanılmadığını açıkladı. 

Senenin coşkuyla beklenen filmlerinden “Oppenheimer” her Güncel haberle seyircinin merakını çoğaldırmayı muvaffak oluyor. Atom bombasının mucidi J. Robert Oppenheimer’ın öyküsünü anlatan filmin rejisörü Christopher Nolan, atom bombasının patlamasını sürüklemek için hakikat bir bomba patlatmıştı. Şimdi de “Oppenheimer” filminde bir tane dahi bilgisayar dayanaklı efekt CGI olmadığını açıkladı. Nolan, kariyerinin tamında da CGI kullanmaktan sakınması ile tanınıyor. Hudutları zorlayan rejisör, “Inception” 2010 ve “The Dark Knight” 2008 gibi filmlerinde de özel setler ve patlamalar planlatmıştı. 

Oppenheimer” filmi Kai Bird ve Martin Sherwin ’in “The Triumph and Tragedy of J. Robert Oppenheimer” kitabından Güncelden Nolan tarafından senaryolaştırıldı.

J. Robert Oppenheimer ’a Cillian Murphy ’nin hayat verdiği “Oppenheimer” filminin kadrosunda ise Emily Blunt, Robert Downey Jr., Matt Damon, Florence Pugh, Rami Malek ve Kenneth Branagh gibi yıldız adlar bulunuyor.  

Merakla beklenen “Oppenheimer” filmi, Greta Gerwig’in “Barbie” filmiyle aynı günde, 21 Temmuz’da vizyona girecek.

İçeriği Oyla

Yorum yapın