Anasayfa » Genel » Ölümcül Takip (Blitz) konusu nedir? Nerede çekildi? Oyuncu kadrosu…

Ölümcül Takip (Blitz) konusu nedir? Nerede çekildi? Oyuncu kadrosu…

Sinema dünyasının önde gelen isimlerinin rol aldığı Ölümcül Takip (Blitz) filmi ekranlarda yerini aldı. Filmseverler başrolünde Jason Statham’ın oynadığı Ölümcül Takip filmi konusu, senaryosu, oyuncun kadrosuyla dikkatleri çekmeyi başardı. Filmi izleyenler arama motorlarında Ölümcül Takip (Blitz) konusu, oyuncu kadrosu ve nerede çekildiği ile ilgili sorulara yanıt aramaya başladı. Peki, Ölümcül Takip (Blitz) konusu ne, nedir? Ölümcül Takip nerede, ne zaman çekildi? Ölümcül Takip (Blitz) oyuncuları kim, kimdir, oyuncuları kimler? İşte detaylar…

ÖLÜMCÜL TAKİP (BLİTZ) KONUSU NE, NEDİR? ÖLÜMCÜL TAKİP NEREDE, NE ZAMAN ÇEKİLDİ? ÖLÜMCÜL TAKİP (BLİTZ) OYUNCULARI KİM, KİMDİR, OYUNCULARI KİMLER?

Başarılı ve sert bir polis olan Tom Brant (Jason Statham) şehre korku salan Blitz adlı seri katili yakalamak için görevlendirilir. Olaylar geliştikçe işin içinde kendisinin de olduğunu, birilerinin onu hedef yaptığını anlar. Uyuşturucudan kurtulmaya çalışan arkadaşını tehdit eden Blitz’in listesinde Brant te mi vardır? Film Ağustos 2009’da Londra’da çekildi. Blitz, Lionsgate UK tarafından yapımı gerçekleştirilen ilk film olma üzelliği taşıyor.

ÖLÜMCÜL TAKİP NEREDE, NE ZAMAN ÇEKİLDİ?

Çekimleri 21 Ocak 2014 yılında Londra’da başlayan Ölümcül Takip (Blitz) filminin tüm çekimleri, Birleşik Krallık ile Bulgaristan’da bulunan stüdyolarda tamamlandı.

ÖLÜMCÜL TAKİP (BLİTZ) OYUNCULARI KİM, KİMDİR, OYUNCULARI KİMLER?

Ölümcül Takip filminin oyuncu kadrosu şu isimlerden oluşuyor:

Jason Statham – Tom Brant
Paddy Considine – Poerter Nash
Elly Fairman – DC Sandra Bates
Bill Champion – Dr. Leonard
David Morrissey – Harold Dunlop
Zawe Ashton – Elizabeth Falls
Aidan Gillien – Barry Weiss

İçeriği Oyla

Yorum yapın