Anasayfa » Genel » Odell Beckham Jr. Kimdir?

Odell Beckham Jr. Kimdir?

Odell Beckham Jr. Kimdir?Odell Beckham Jr.

Namı: Ünlü Amerikan Futbolu Oyuncusu

Tebaa: Amerikan

Doğum Günü: 5 Kasım 1992

Yaş: 25

Burcu: Akrep

Boyu: 1.8 M

Doğum Yeri: Baton Rouge, Louisiana, Amerika Birleşik Devletleri

Babası: Odell Beckham Sr.

Annesi: Heather Van Norman

Kardeşleri: Jasmine Beckham, Kordell Beckham

Net oyunculuk değeri: 2017 Olarak 5 Milyon Dolar

Eğitim: Louisiana Eyalet Üniversitesi

Odell Beckham Jr., geniş bir akdikeni olan ve Milli Futbol Ligi’nin New York Giants ekibi için oynayan Amerikalı bir futbolcudur. O, mektepte yoğun alakayla futbol oynamaya başladı ve dostları ile beraber saatlerce idaman yapıyordu. Louisiana State Üniversitesi’nde oynadı ve soluk kesen maharetleri ve oyununun hatasız bir isteği sebebiyle, 2014 NFL krokiyi için NYG New York Giants tarafından hazırlandı. Çok fazla seçilecek on ikinci oyuncu oldu. Fazla mesai, Beckham Giants ekibinde yerini sağlamlaştırdı ve onlar için en zaferli ve faydalı oyunculardan biri oldu. Ama sonunda, tüm şöhret ve ün, ruhunun üzerinde davranış aldı ve kendini bir hayli müzakerelerin ortasında buldu. Kimileri hala bu gidişatları genç profesyonel futbol kariyerini tehdit etmek için yeterince vahim görmektedir. Devler’le başlarken ilk birkaç oyunu kaçırdığı için çaylak sezonunun beşinci oyununda oynama uğru oldu. Yalnızca ilk sezonunda, birkaç çaylak alma rekoru kırdı. Sezonun kapanışına kadar, Odell tek elle rötuş yaptı ve milli alakayı tuttu. Spor uzmanları tarafından şimdiye kadar yapılmış en büyük tutma olarak adlandırılıyor. Beckham, parıldayan formuyla devam etti ve bazen tek başına, New York Giants için hasılatlar elde etmeye devam ediyor.

Odell Beckham Jr. Kimdir?Odell Cornelious Beckham Jr., 5 Kasım 1992’de Baton Rouge Louisiana, Amerika Birleşik Devletleri‘de, Heather Van Norman ve Odell Beckham Sr. çiftinin oğulları olarak doğdu. Ailesi, üvey babası Derek Mills ile beraber zamanlarında zaferli atletler oldu. Üç Beckham çocuğunun en büyüğü; Minik bir kardeşi Kordell ve bir kızkardeşi Yasemin vardır.

New Orleans’daki Isidore Newman Lisesi’ne katıldı, ancak derse katılımı hiçbir zaman dikkate değer değildi. Çocukken, Odell spor dünyasından oldukça etkilenmiş ve basketbol sahası ve pistinde sıkça görülmüştür. Ebeveyninin sporla olan yakın ilişkisi ve evindeki sportif vibes spor yapmak için minik Odell’i teşvik etti. Babası LSU’daydı ve annesi de LSU’da ünlü bir koşucu iken koşarken oynadı. Odell, bir çocuk olarak oldukça sportif olduğunu ve ebeveynlerinin onu atletik bir biçimde ortaya koyduğunu ve bu surattan da bütün anlamıyla kendinden emin olduğu özgüvenini aldığını belirtti.

Odell Beckham futbol ekibine Louisiana State Üniversitesi’nde futbol ekibi için oynayarak üniversite seviyesinde başladı. Birinci sınıf talebesi olarak Odell, kabiliyetinin ilk bakışını iki touchdown ile tamamladı ve 475 metre için 41 resepsiyon yaptı ve kendine birinci sınıf bir Güncelsini kazandı. Onun ikinci sınıf seneyi az hadiseli değildi ve 13 toplam oyunun 12’sinden başlayarak inanılmaz formunu taşıdı. 2013 senesinde bir genç olarak, Jarvis Landry ile beraber Amerika Birleşik Devletleri’nde büyük kolej liginin tarihindeki en iyi yakalardan biri olarak öğrenilen en parlak geniş çaplı müşterilerden birini oluşturdu.

Odell Beckham Jr. Kimdir?2013 senesinde, Odell büyük kolej futbol ligi en iyi oyuncuya verilen Paul Hornug mükâfatına layık görüldü. Sonunda, coşku verici 57 resepsiyon ve sekiz touchdown ile 2013 sezonuna veda etti ve büyük liglerde, NFL’de New York Giants için seçildi. Odell, hamstring sakatlığı sebebiyle profesyonel bir futbolcu olarak ilk sezonunun büyük bir kısmını kaçırdı ve son olarak Atlanta Falcons’a karşı beşinci karşılaşmasında ilk görünümünü yaptığında, ilk maçında dört servis ve bir karşılama kaydoldu.

Odell, kalan maçlarda formunu sürdürdü ve sporseverler arasında ünlü bir statüye erişti. Philadelphia Eagles’a karşı kumpaslı sezon final maçında azami seviyesindeydi. Burada 185 ekstra puan aldı, onun için bir kariyer vardı ve franchise tarihinde böyle bir biçimde oynayan rastgele bir çaylak oyuncunun rekorunu kırdı. 2015 Pro Bowl için, Odell ilk seçenek oldu ve franchise tarihinde ilk Giants çaylak geniş akdikeni oldu. Pro Bowl maçından sonra, 2014 sezonunun çoğunda sıhhatsiz olduğunu ve oynarken hiçbir zaman bütün olarak iyileşmediğini ortaya koydu.

Odell, 2014 sezonundan sonra en çok aranan oyunculardan biri haline geldi ve bir hayli sporcu, tekniklerini takdir etti ve ona franchise tarihindeki en tesirli çaylaklardan biri dediler. Spora adanmış coveted mecmuası Madden NFL 16, kapıda yer alan Odell’u iftiharla kutsanmış en genç oyuncu haline getirmiştir. 2015 sezonu Odell için iyi oldu, ama azıcık barikat olmadan. Carolina Panthers’dan Josh Norman’la bir hayli münazaraya karıştı ve Odell daha sonra bir oyundan uzaklaştırıldı. NFL sıralamasında 10. sıraya çıkarak sezon sona erdi. 2016 seneyi zaferleri ve daha da fazla müzakerelerle doluydu. Odell tüm 16 maçta başlamış ve kariyerinin azami olduğu 101 resepsiyon ve 10 touchdown ile sona erdi ve arkasını arkasına üçüncü sene için Pro Bowl Selection olarak çıktı.

Odell Beckham, Bayern Münih yıldız oyuncusu David Alaba ile çok iyi dost ve Odell, O’nun en beğendiği futbolcular arasında yer aldığını belirtti.,₺Odell millete sarih bir figürdür ve şahsi yaşamı hakkında medyaya ve hayranlarına açılma mevzusunda hiçbir kararsız sezmez. Asılda, televizyon yıldızı Khloe Kardashian ile uzun süreli bir ilişki yaşadığı ve her ikisinin de el ele alevlenen rakamsız faallikte beraber görüldüğü iddia edildi.

Odell Beckham Jr. Kimdir?Ayrıca Amber Rose ve Zendaya ile iletişimliydi. Ancak, şimdiki ilişki gidişatı hakkında net konuşmak zordur.Odell her zaman geleceği hakkından kaygılanmıştır ve bu surattan boş zamanlarında hala çok şey uygulamaktadır. İtalyan yemeklerini de beğeniyor ve ona bağımlı olduğunu söyledi. Sosyal paylaşım sitelerinde oldukça faal ve takip eden muazzam bir Twitter’a sahiptir. Odell yaygın olarak en zengin Amerikan sporcularından biri olarak kabul edilir ve sırasıyla 5 Milyon ve 1,9 Milyon Amerika Birleşik Devletleri doları net ücret ve senelik ücreti vardır.

NBA yıldızı Shaquille O’Neil’i bir baba figürü olarak görüyor ve Shaq’ın ebeveynlerinden ayrı olarak kendisi için en tesirli atlet olduğunu söylüyor. Odell Beckham Jr., romantik komedilerin hayranı ve ‘Tramp’teki Lady’, tüm zamanların en beğendiği filmlerden biri olduğunu söylüyor. Odell kendisi tarz ikonudur ve değişik saç tarzları ve sakal tasarımlarıyla sınamalar yapmayı çok beğenir.

Yazar: Osman Uçar

İçeriği Oyla

Yorum yapın