Anasayfa » Genel » Netflix’in Serenay Sarıkaya’lı “Şahmaran” Dizisinden Güncel Fragman!

Netflix’in Serenay Sarıkaya’lı “Şahmaran” Dizisinden Güncel Fragman!

Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz’in başrolünde yer aldığı Netflix üretimi “Şahmaran” dizisinden Güncel bir fragman paylaşıldı!

20 Ocak’ta Netflix kütüphanesine eklenecek olan “Şahmaran” dizisinden Güncel bir fragman paylaşıldı. Dizide Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz başrolleri paylaşırken, ikiliye Ebru Özkan, Mustafa Uğurlu, Mahir Günşiray, Ramazan Mert Demir, Hakan Karahan, Elif Nur Kerkük, Mehmet Bilge Aslan, Ekin Gökgöz, Berfu Özdemir, Nilay Erdönmez, Nil Sude Albayrak, Ayşe Lebriz Berkem, Mert Doğan ve Ece Ertez gibi adlar eşlik ediyor.

Umur Turagay ’ın rejisör koltuğunda oturduğu “Şahmaran”  dizisinin senaryosu Pınar Bulut’a ait.

“Şahmaran” dizisinin mevzusu ne?

Şahsu, öğretim misyonlusu olarak gittiği Adana’da annesini seneler evvel terk eden dedesiyle yüzleşmek mevzusunda kararlıdır. Bu yolculukta kendisini Şahmaran soyundan gelen Mar isminde gizeme dışı ve sırlı bir topluluğun içinde bulur. Aşkın ve bilgeliğin en büyük simgelerinden biri olan Şahmaran efsanesine inanan Mar ırkı, Şahsu’nun gelişiyle tarihi kahinliğin bitirilmesini beklemektedir. Şahsu ve Maran’ın yolları kesiştiğinde ise hiçbir şey daha öncekisi gibi olmayacaktır…

İçeriği Oyla

Yorum yapın