Anasayfa » Genel » Netflix 2023’te yayınlanacak filmleri duyurdu: Listede bakın hangi filmler var!

Netflix 2023’te yayınlanacak filmleri duyurdu: Listede bakın hangi filmler var!

Popüler video akış hizmetlerinden biri olan Netfix, 2023 yılında yayınlanacak filmlerini duyurdu. Başrolünde Jennifer Lopez’in yer aldığı The Mother, Extraction’ın devam filmi Extraction 2, Gal Gadot’un istihbarat ajanı Rachel Stone’u canlandırdığı Heart of Stone ve pek çok film izleyicilerle buluşacak. Buna ek olarak daha fazla filmin yayınlanacağını belirtelim. Peki bu yıl hangi filmler yayınlanacak. Gelin birlikte inceleyelim.

The Mother (12 Mayıs 2023)

Jennifer Lopez’in başrolünde yer aldığı, aynı zamanda yapımcılığını üstlendiği The Mother filmi efsane olmaya geliyor. Filmin konusu şu şekilde:

Yıllar önce, ölümcül bir suikastçı kaçmaya zorlandı ve bu da onu tek kızından vazgeçmeye zorladı. Yıllar sonra, kadın suikastçı, kızını son derece tehlikeli bazı adamlardan korumak için emrini geri verir.

Extraction 2 (16 Haziran 2023)

İlk filmdeki olaylarda ölümden dönen Rake, gizli operasyonlarda görev alan Avustralyalı bir paralı asker olarak bu kez bir başka ölümcül göreve gönderilir. Gürcistanlı zalim bir gangsterin rehin alınmış, harap hâldeki ailesini tutuldukları hapishaneden kurtarmak zorundadır.

Heart of Stone (11 Ağustos 2023)

Tom Harper’ın yönetmen koltuğunda oturduğu casus gerilim filmi Heart of Stone’nun başrollerinde Gal Gadot, Jamie Dornan ve Alia Bhatt yer alıyor.

İçeriği Oyla

Yorum yapın