Anasayfa » Genel » Nejat İşler’li “Meraklı Adamın 10 Günü” Filminin Kadrosuna Güncel Bir İsim Katıldı!

Nejat İşler’li “Meraklı Adamın 10 Günü” Filminin Kadrosuna Güncel Bir İsim Katıldı!

Nejat İşler’in başrolünü oynadığı “Meraklı Adamın 10 Günü” filminin kadrosuna akılda bir ad katıldı!

Akılda oyuncu Nejat İşler’in başrolünde olduğu Mehmet Eroğlu‘nun kitap trilojisinin Güncel filmi “Meraklı Adamın 10 Günü“nün çekimleri hali hazırda devam etmektedir. Serinin ilk filmi olan “İyi Adamın 10 Günü“, 3 Mart tarihinde izleyicilerle buluşmuş ve büyük alkış toplamıştı. Serinin ikinci filmi olan “Makûs Adamın 10 Günü” ise 18 Ağustos’ta seyirciyle buluşacak.

Güncel filmde Nejat İşler‘e Rıza Kocaoğlu, Kadir Çermik, İlayda Akdoğan, Şenay Gürler, Erdal Yıldız, Hazal Subaşı, Hazal Filiz Küçükköse, Nur Sürer, Mahir Günşiray, İlayda Alişan ve Esra Ronabar gibi galibiyetli oyuncular eşlik ediyor. Rejisörlük koltuğunda Uluç Bayraktar’ın bulunduğu filmde görüntü rejisörlüğünü ise Feza Çaldıran üstleniyor.

Coşkuyla beklenen trilojinin 3. Filminin kadrosuna, tecrübeli bir oyuncu olan Ayten Uncuoğlu da Şaziye kişiliğiyle dahil oldu.

Bu defa filmde, özel dedektif Sadık, “Yansın Bu Dünya” takma isimli ve sırlı bir biçimde ortadan kaybolan genç bir tiktok fenomenini bulmak için harekete geçecektir.

Kaynak: Birsen Altuntaş

İçeriği Oyla

Yorum yapın