Anasayfa » Genel » Meryl Streep “Only Murders in the Building” Kadrosunda!

Meryl Streep “Only Murders in the Building” Kadrosunda!

Akılda oyuncu Meryl Streep, “Only Murders in the Building”in 3. sezon kadrosuna katıldı.

Only Murders in the Building” yıldızlarından Selena Gomez Instagram ’da yaptığı paylaşımda Meryl Streep ’in de dizinin kadrosuna katıldığını duyurdu. Meryl Streep‘in misafir oyuncu mu olacağı, yoksa dizinin kumpaslı oyuncularına mı katılacağı ise şimdilik meçhul.

“Katil kim?” öykülerini sevenleri mutlu eden kabahat-komedi cinsindeki dizi Yukarıya Batı Yakası’ndaki Arconia isimli bir binanın komşuları olan Charles-Haden Savage Steve Martin, Oliver Putnam Martin Short ve Mabel Mora’yı Selena Gomez mevzu alıyor. Kabahat podcastleri dinlemeyi seven üçlüyü binalarında işlenen sırlı bir cinayet bir araya getiriyor ve bu cinayeti çözme sürecindeki cümbüşlü serüvenlerine ortak oluyoruz.

Üç Emmy, üç Oscar ve üç Altın Küre sahibi olan Streep ’in sinema ağırlık bir kariyeri olsa da televizyonda 1978 mini dizisi “Holocaust”, 2003 üretimi “Angels in America” ve HBO’nun “Big Little Lies” dizisi gibi galibiyetli işlerde yer aldı. 

İkinci sezonun sonunda Paul Rudd ’un da 3. sezona dahil olacağı netleşmişti. Böylece “Only Murders in the Building” ’in yıldızlarla dolu kadrosu Güncel sezonda iyice genişlemiş olacak.

Ülkemizde Disney+ üzerinden izlenebilen “Only Murders in the Building” dizisinin Güncel sezonu 2023 seneyi içerisinde seyirci ile buluşacak.

Kaynak

İçeriği Oyla

Yorum yapın