Anasayfa » Genel » Marvel ’ın Hawkeye ’ı Jeremy Renner Kaza Geçirdi, Durumu Kritik!

Marvel ’ın Hawkeye ’ı Jeremy Renner Kaza Geçirdi, Durumu Kritik!

Ünlü oyuncu Jeremy Renner kar kürerken kaza geçirdi!

Marvel Sinematik Evren ’deki Hawkeye / Clint Barton rolüyle tanınan Jeremy Renner, kar kürerken makûs hava koşulları sebebiyle kaza geçirdi. Renner ’ın gidişatının aldığı yaralar sebebiyle kritik ancak stabil olduğu belirtildi.

Kazanın yeri teyit edilmemiş olsa da, Renner’ın birkaç yıldır Nevada, Washoe County’de bir konutu var. Nevada’nın kuzeyindeki bu bölge, Güncel sene arifesinde bir fırtına sebebiyle yoğun kar yağışı aldı. 

2015 senesinde Renner, zorlu şartlarda karlı arazide seyahat etmek için kullanılan bir snowcat taşıtının resmini Instagram’da yayınlamıştı.

 

Jeremy Renner’ın vaziyeti hakkında aktüelleme:

Renner’ın temsilcileri oyuncunun aktüel vaziyeti ile alakalı bir açıklama paylaştı:

“Jeremy’nin künt göğüs travması ve ortopedik yaralanmalar geçirdiğini, bugün 2 Ocak 2023’te operasyon olduğunu Gerçeklayabiliriz. Operasyondan döndü ve vaziyeti kritik ama stabil gidişatta, yoğun bakım ünitesinde kalıyor.”

 

Jeremy Renner kimdir?

Amerikalı oyuncu Jeremy Renner, 1971’de Modesto, California’da doğdu. Kariyerindeki ilk filmi “National Lampoon’s Seniors Trip” oldu. Büyük çıkış filmi ise “Dahmer.” Bu film ile Palm Beach Uluslararası Film Festivali’nde En Güncel Erkek Oyuncu dalında aday gösterildi. Kariyeri boyunca bir çok filmde rol alan Jeremy Renner “The Town” filmindeki rolü ile de En Güncel Destekçi Erkek Oyuncu Yüksekokul Mükâfatı adaylığı kazandı. “Ölümcül Tuzak” filmindeki performansı ile En Güncel Erkek Oyuncu Yüksekokul Mükâfatı’ne aday gösterildi. Bu başarıları ile dünya çapında büyük hasılat yapan filmlerden “Mission: Impossible – Ghost Protocol” ve “The Avengers” kadrolarında yerini aldı. 

 

Kaynak

İçeriği Oyla

Yorum yapın