Anasayfa » Genel » Marvel hayranları buraya! 2023 yılında çıkacak Marvel dizi ve filmleri belli oldu!

Marvel hayranları buraya! 2023 yılında çıkacak Marvel dizi ve filmleri belli oldu!

Marvel Sinematik Evreni (MCU), tamamı aynı evrende geçen ve olay örgüsü bakımından birbirleriyle bağlantılı olan konusu ve oyuncu kadrosu ile sevilerek izlenen yapımlardır.

Yeni yılda yeni Marvel film ve dizileri iple çektiğinizi biliyoruz. Yeni yıla girmemize saatler kala Marvel’ın yeni yapımları belli oldu. İşte 2023 yılında çıkacak Marvel dizi ve filmleri…

Ant-Man ve Wasp: Quantumania

MCU (Marvel sinematik evreni) 2023 yılına Ant-Man ve Wasp ile merhaba diyecek. Ant-Man ve Wasp’ı yeniden kötü adamlarla savaşırken göreceğimiz filmde kötü karakterimiz ise Kang the Conqueror olacak. Kang, The Multiverse Saga’nın en önemli karakterlerinden biri olacak. 

Kang’ın yanı sıra bir başka kötü olarak MODOK da yine Ant-Man ve Wasp’ın yeni filminde karşımıza çıkacak. Başrollerini Paul Rudd, Evangeline Lilly ve Jonathan Majors’ın yapacağı Ant-Man ve Wasp: Quantumania filminin 17 Şubat 2023 tarihinde vizyona girmesi bekleniyor.

What If / 2. sezon

Bu Disney Plus animasyon dizisinin ikinci sezonu bir kez daha MCU’nun Çoklu Evreninden farklı hikayeler gösterecek ve büyük Marvel karakterlerinin hayatlarının önemli bir noktasında farklı bir karar vermeleri durumunda hayatlarının nasıl değişeceğini bizlere gösterecek.

The Multiverse Saga’nın geleceğine dair bazı ipuçları almamız mümkün olan dizinin 2023 yılının ilk çeyreğinde seyirciye sunulması bekleniyor. What If’in ikinci sezonu 9 bölüm ile seyircinin karşısında olacak.

Secret Invasion / 1. sezon

Disney Plus’ın yeni dizisinde Samuel L. Jackson, Nick Fury olarak karşımıza çıkacak. Aynı zamadan ilk olarak Captain Marvel’da gördüğümüz Skrull’ları da yine bu dizide görme imkanı yakalayacağız. Oscar ödüllü Olivia Colman ve Game of Thrones’tan Emilia Clarke da yine dizide rôl alacak önemli oyuncular arasında.

Yeni dizinimn MCU’nun geleceğinde önemli bir rôl oynayacağı düşünülüyor. 2023 yılının bahar aylarında seyirci ile buluşacak olan Secret Invasion dizisinin ilk sezonu 6 bölümden oluşacak.

İçeriği Oyla

Yorum yapın