Anasayfa » Genel » Magnolia Pictures International,

Magnolia Pictures International,

 

Magnolia Pictures International, gerilim-drama filmi “Kararsız Çizgisi”nin Amerika Birleşik Devletleri dahil dünya çapındaki satış haklarını yazar ve rejisör Selman Nacar’dan satın aldı. 

Film, Tülin Özen ’in hayat verdiği, geceleri adliye binası ile annesinin sağlık kurumu odası arasında zamanını ayrılan kabahat avukatı Canan’ı mevzu alıyor. Canan, annesi, hakim ve cinayet şüphelisi müvekkilinin hayatlarını etkileyecek ve müvekkilinin korunması lehine dönüşen bir seçim yapmak zorunda kalır.

İlk uzun metrajlı filmi “İki Şafak Arasında” olan Nacar, hukuk fakültesindeki öğrenci senelerinden beri kabahat-adalet-nezaket kavramlarına derin bir ilgi dinlediğini, ikinci filminde bu mevzulara daha derinlemesine bakmak istediğine karar verdiğini söyledi. 

Magnolia‘nın beynelmilel satış başkanı Lorna Lee Torres ve beynelmilel satış direktörü Austin Kennedy, “Kararsız Çizgisi“ni Venedik‘te tanıtacaklar.

Magnolia’nın 2023 seneyi programı, Cannes Un Certain Regard seçkisinden “The Delinquents“, Sundance ve Berlin kazananı “Kokomo City“, SXSW seçkilerinden “I Used to be Funny” ve “Cora Bora” ile Sundance açılış gecesi evraksali “Little Richard: Ben Her Şeyim” gibi üretimleri içeriyor.

Kaynak: Variety

İçeriği Oyla

Yorum yapın