Anasayfa » Genel » “Kızılcık Şerbeti” Dizisinin RTÜK Cezası Kaldırıldı!

“Kızılcık Şerbeti” Dizisinin RTÜK Cezası Kaldırıldı!

“Kızılcık Şerbeti” seyircilerine müjdeli haber!

Güncel sezon çekimlerine yarın 30 Ağustos itibari ile başlayacak olan Show TV dizisi “Kızılcık Şerbeti”, geçtiğimiz sezon Nursema Ceren Karakoç kişiliğinin güçle evlendirildiği adam tarafından sırçadan itildiği sahne nedeniyle ceza almıştı. Radyo Televizyon Üst Heyeti bayana şiddet öğesi kapsadığı mazeretiyle diziye yönetimsel para ve 5 kere yayın durdurma cezası vermişti.

Sezon bitmeden “Kızılcık Şerbeti” dizisine evvel iki hafta için ceza uygulanmıştı. Gold Film ise karara itiraz etti. Bu itirazın akabinde Ankara 22. Yönet Duruşması verilen cezayı ağır buldu ve cezanın kalanını iptal etti.

“Kızılcık Şerbeti” dizisinin mevzusu ne?

Birbirinden değişik iki kültüre sahip iki ailenin çocukları ‘Doğa’ Sıla Türkoğlu ve ‘Fatih ’in Doğukan Güngör, süratli bir nikahla yaşamlarını birleştirmesinin ardından arkasını arkasına gelen hadiseleri anlatıyor.

“Kızılcık Şerbeti” dizisinin oyuncuları kim?

“Kızılcık Şerbeti” dizisinin oyuncu kadrosunda Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya, Ceren Karakoç, Settar Tanrıöğen, Barış Kılıç, Aliye Uzunatağan, Sibel Taşçıoğlu, Selin Türkmen ve Müjde Uzman gibi adlar yer alıyor.

Kaynak: Birsen Altuntaş

İçeriği Oyla

Yorum yapın