Anasayfa » Genel » “Kardeşlerim” Dizisine Güncel Bir İsim Katılıyor!

“Kardeşlerim” Dizisine Güncel Bir İsim Katılıyor!

ATV’nin Cumartesi akşamlarına damgasını vuran dizisi “Kardeşlerim”, 4. sezonuna etkileyici bir başlangıç yapıyor!

Kardeşlerim” isimli dizi, Güncel sezonunda da büyük bir alaka görmeye devam ediyor. Geniş bir izleyici kitlesi tarafından alakayla takip edilen dizi, dördüncü sezonuyla ekranlara geliyor. Tecrübeli imalci Nazlı Heptürk’ün imzasını taşıyan bu dizi, ATV kanalının en bedelli projelerinden biri olarak öne çıkıyor. Hem yerel hem de beynelmilel alanda büyük alaka gören dizi, yurtdışı satışlarıyla da dikkat topluyor ve beynelmilel izleyicileri tesiri altına alıyor.

Dizide başrolü üstlenen Onur Seyit Yaran’ın Doruk şahsiyetine veda etmesiyle Güncel sezonunun girişi merakla beklenirken, Emre Karayel ve Ayşe Kökçü’nün ardından Güncel bir oyuncu daha kadroya katıldı. Elçin Zehra İrem isimli bu oyuncu, fenomen haline gelen dizinin Güncel sezonuna katkı sağlayacak ve izleyicilere Güncel heyecanlar sunacak.

Hünerli oyuncu, “Lidya” şahsiyetine can verecek. Bir trafik kazasının ardından artık her şeyin değişeceği ve peşi gizeme Güncel acıların yaşanacağı diziye, Emre Karayel “Yaman” rolüyle ilerleyen kısımlarda kızı olan Lidya ile beraber kadroya dahil olacak.

Kaynak: Birsen Altuntaş

İçeriği Oyla

Yorum yapın