Anasayfa » Genel » “Joker: Folie à deux” Filminden Lady Gaga ’ya İlk Bakış!

“Joker: Folie à deux” Filminden Lady Gaga ’ya İlk Bakış!

“Joker: Folie à deux” filminden Lady Gaga ve Joaquin Phoenix ’i bir arada gördüğümüz ilk kare geldi!

Joker: Folie à deux” filminin çekimleri devam ederken, filmin rejisörü Todd Phillips, Sevgililer Günü ’nde Lady Gaga ve Joaquin Phoenix ’in yer aldığı bir Instagram gönderisi paylaştı. Böylece Lady Gaga ’nın kişiliğini ilk defa görmüş olduk.

1 milyar dolar hasılat yapan ve Phoenix’e ‘En Güncel Erkek Oyuncu ’ Oscar’ını kazandıran 2019 üretimi “Joker” filminin devamında, Lady Gaga ’nın Harley Quinn’i canlandıracağı söyleniyor.

Phillips, rejisör koltuğunda oturduğu “Joker: Folie à deux” filminin senaryosunu Scott Silver’la beraber yazdı. 4 Ekim 2024 tarihine vizyona girmesi tasarlanan filmin New York ve Los Angeles’ta çekimleri devam ediyor. Gaga daha evvel Phillips’le imalciliğini üstlendiği “A Star Is Born” filminde çalışmıştı.

İlk “Joker” filmi, tüm zamanların en çok hasılat yapan DC filmlerinden biri haline gelmesiyle sürpriz bir hit oldu. Devam filmi ismi olan “Folie à Deux” de, genellikle yakın aile azaları olmak üzere iki veya daha fazla şahsı etkileyen aynı veya eş bir zekasal bozukluk için kullanılan tıbbi bir terime atıfta bulunuyor. Bu gidişatta filmin öyküsünün Joker ve Harley Quinn ilişkisi çevresinde şekillenmesi bekleniyor.

Filmde ayrıca Zazie Beetz, Brendan Gleeson, Jacob Lofland, Catherine Keener ve Harry Lawtey gibi adlar da Gaga ve Phoenix’e eşlik ediyor. 

Kaynak: The Hollywood Reporter

İçeriği Oyla

Yorum yapın