Anasayfa » Genel » İnternet Neden Yavaş? Ne Zaman Düzelir? (Net Cevap)

İnternet Neden Yavaş? Ne Zaman Düzelir? (Net Cevap)

Ziyaretçilerimizden sık bir biçimde internet neden yavaş? Ne zaman düzelir? Sualini almaktaydık. Bu içeriğimizle beraber kıymetli ziyaretçilerimize internet neden yavaş? Ne zaman düzelir? Sualinin Gerçek yanıtını verdik. Aynı zamanda internet ne zaman düzelir, internet meseleyi ne zaman düzelecek, neden internet yok? Başlıklarında da değişik bilgiler verdik.

13 Kasım 2023 tarihi itibariyle Türkiye genelinde yaşanan internet meseleyi için internet kullanıcıları internette araştırmalar yapıyorlar. Çoğu şahsın genel meseleyi olan ve internete girememesi sebebiyle internette incelenen internete girmiyor, internet neden yavaş? İnternet ne zaman düzelir? Suallerine bu içeriğimizde yanıt verdik. İnternet sürati neden düştü? Diyenlere bu içeriğimiz takviyeci olacaktır.

İnternet Neden Yavaş? Ne Zaman Düzelir?

İnternet Neden Yavaş?

İnternet, 13.11.2023 tarihinde İstanbul / Taksim ’de hakikatleştirilen patlama sebebiyle şu anda yavaşlatılmış gidişatta. Yaşanan vaka sonucunda bilgi lekeliliği önlemek, istenmedik palavra haberlerin önüne geçmek ve ulusu galeyana getirenleri önleyebilmek emeliyle BTK tarafından internet bant genişliklerinde daralmaya gidildi.

İnternet meseleyi ve internetinizin yavaş olmasının sebebi sizlerle ilgili, uslu telefonunuz veya cerrahınızla ilgili olarak bir mesele değildir. Sualin kaynağı yaşanan üzücü patlama sonucunda olabilecek tüm yanlış bilgilendirmelerin önüne geçebilmek için BTK ’nın uygulamış olduğu karardır.

İnternet Ne Zaman Düzelir?

İnternetin şu anda ne zaman düzeleceğiyle ilgili olarak resmi bir bilgi bulunmuyor. Yayın yasağının kalkmasının ardından internet süratinde yükseliş, daha öncekine geri dönme yaşanacaktır. Şu anda mevcut yayın yasağı ve ulaşım kısıtlaması sebebiyle Facebook, Twitter, Instagram ve Youtube ’a ulaşmakta mesele yaşıyor olabilirsiniz. Lakin rastgele bir kaygıya kapılmadan yayın yasağı kaldırılarak internet ulaşımının geri verilmesini beklemelisiniz.

İnternet ne zaman düzelecek? Sualinize net bir yanıt verebilmek, vermek Gerçek olmayacaktır.

DİKKAT: Son dakika haberlerinden ve Güncel nesil içeriklerden anında haberdar olmak Telegram kanalımıza katılmanızı ehemmiyetle rica ederiz. Kanala katılmak için paylaştığımız linki kullanabilirsiniz: https://t.me/nasilgidilir

Sosyal Medya Ne Zaman Açılır?

Sosyal medyaya getirilen ulaşım sınırlaması sebebiyle şu anda Facebook, Twitter, Instagram ve Youtube ’a ulaşımda mesele mevcut. Sınırlama getirilen sosyal medya uygulamalarına ne zaman sınırlamanın geri kaldırılacağı mevzusunda net bir resmi yanıt yok. İlerleyen saatlerde sınırlamanın kaldırılması beklenmekte.

İnternet Sürati Neden Düştü?

Türkiye ’de yaşanan İstanbul / Taksim patlaması sonrasında internet süratinde düşme yaşandı. Mevcut patlama sebebiyle bilgi lekeliliğinin önüne geçebilmek ve mümkün yanlış bilgilendirmeleri yok edebilmek emeliyle BTK tarafından tüm internet servis sağlayıcılarının internet süratlerinde mesele yaşanabilir. Kaygı edilebilecek bir vaziyet yoktur ve rastgele bir bireyle bağlantıya geçiyor olmanız veya ekstra bir ayar yapmanız internet süratinizi yükseltmeyecektir.

Twitter Çöktü Mü?

Twitter yaşanan üzücü vaka sebebiyle 13.11.2023 tarihini yasaklanmıştır. Twitter ile beraber Instagram, Youtube gibi sosyal medya uygulamalarına da BTK tarafından yasaklama getirilerek kısa müddetliğine uygulamaların ulaşımına son verilmiştir. Ulaşımın geri ne zaman verileceği, ne zaman internetin düzeleceği hakkında resmi bir açıklama yoktur. Sualin kaynağı telefonunuz veya cerrahınız kaynaklı değildir.

ANEKDOT: Hadiseyle ilgili olarak resmi kaynaklardan gelmeyen ve Gerçekluğu tartışılır olan hiç bir bilgiye inanmayınız. Yalnızca resmi kaynakların sunacağı bilgiler Gerçek olacaktır. Dostlarınızdan aldığınız, WhatsApp veya Twitter ’da gördüğünüz her bir bilgi Gerçek değildir.

Genel kategorimize ve Twitter Neden Açılmıyor? 13.11.2023 – İstiklal Sokağı Canlı Mobese başlığımıza da bakmayı unutmayınız.

İçeriği Oyla

Yorum yapın