Anasayfa » Genel » Illivium (ILV) nedir?

Illivium (ILV) nedir?

Illuvium (ILV), Ethereum blok zinciri üzerinde oluşturulan ve oyuncunun sanal bir dünyayı serbestçe dolaşabildiği AAA rol yapma/savaş oyunudur. Illuvium, içerisindeki çeşitli toplama ve ticaret özellikleri sayesinde hem oyunseverlerin hem de sıkı DeFi hayranlarının dikkatini çekmektedir. Illivium (ILV)’a dair detaylar büyük bir merakla araştırılıyor. Peki, Illivium (ILV) nedir? Detaylar haberimizde…

Illivium (ILV) nedir?

ILLIVIUM (ILV) NEDİR?

Bir Metaverse projesi olan Illuvium, içinde sanal evrenin çeşitli bölgelerine dağılmış ve her birini birinci sınıf sanatçılardan oluşan bir ekibin tasarladığı 100’den fazla benzersiz Illuvial bulunan 3 boyutlu bir ortama sahiptir. Bu 3 boyutlu ortam sayesinde Illuvium, geniş bütçeli bireysel oyunlara alışan oyun severlere hitap eder.

Yavaş yavaş ortaya çıkan hikayeye ve keşfedilebilir, devasa bir manzaraya sahip bir oyun olan Illuvium, savaşabilir, takas edilebilir ve seviyesi yükseltilebilir koleksiyonluk NFT oyun içi karakterlere ve eşsiz envanterlere sahiptir. 

Metaverse oyunun en başında, galaksiler arası bir uzay filosunun parçası olan ve bir tehlikeyi araştıran nakliye gemisinde başlar. Ancak iklimlerin şiddetli biçimde değişmesiyle ortaya çıkan bir radyasyon patlaması sonucu geminin motorları devre dışı kalır. Böylece nakliye gemisi, oyundaki ana karakterin ırkının efsanevi medeniyet beşiği olan ama şimdi harap haldeki bir gezegenin yüzeyine çarpar. 

ILV NASIL ÇALIŞIR?

Illuvium, blok zinciri tabanlı öğelere sahip bir metaverse projesi olsa da, diğer metaverse oyun projelerine göre çok daha iyi grafiklere sahip tam teşekküllü bir video oyunudur. Oyuna, kişisel bilgisayarınızda masaüstüne uygulama olarak indirip erişim sağlayabilirsiniz. Bu uygulamanın yanında, oyundaki gezegeni keşfederken bulduğunuz veya savaşırken elde ettiğiniz eşsiz varlıkları, yani NFT’leri takas edebilmeniz için bir dizi yardımcı DeFi uygulaması da bulunmaktadır.

 

İçeriği Oyla

Yorum yapın