Anasayfa » Genel » Haluk Levent’e benzeyebilmek için tam 17 kilo verdi! Mahsun Kırmızıgül’ün yeni filminde Haluk Levent’i o isim canlandıracak!

Haluk Levent’e benzeyebilmek için tam 17 kilo verdi! Mahsun Kırmızıgül’ün yeni filminde Haluk Levent’i o isim canlandıracak!

Uzun bir aranın ardından Prestij Meselesi filmi ile yeniden sinema sektörüne giriş yapmaya hazırlanan Mahsun Kırmızıgül, Prestij Müzik’in yükselişini konu alan yapımıyla daha şimdiden çokça konuşulmaya başladı. 3 Şubat’ta vizyona girecek yapımda Haluk Levent’i canlandıracak oyuncu Ali Erkin’in rol için değişimi ise dikkat çekti.

Haluk Levent’e benzerliği ile dikkat çeken Ali Erkin, rolü için 17 kilo vermesiyle gündeme geldi. Haluk Levent’i canlandırmak için tüm konserlerini ve röportajlarını izlediğini ifade eden Ali Erkin, Haluk Levent’i tanıdıkça ünlü oyuncuya hayranlığının da arttığını ifade etti.

PRESTİJ MESELESİ’NDEN FRAGMAN GELDİ!

Mahsun Kırmızıgül’ün Türkiye’de 1990’lı yılların müzik piyasasına damgasını vuran Prestij Müzik etrafında gelişen olayları vizyona taşıdığı yeni filmi Prestij Meselesi’nden fragman geldi. 3 Şubat 2023’te vizyona girmesi beklenen yapımda pek çok ünlü isme yer veriliyor.

Özcan Deniz, Haluk Levent ve Mahsun Kırmızıgül’ün ünlü müzik yapımcısı Hilmi Topaloğlu ile birlikte 90’lar müzik piyasasını değiştirdiğini anlatan film heyecan bekleniyor. Mahsun Kırmızıgül tarafından yazılıp yönetilen filmde ünlü pek çok isme yer verildi.

PRESTİJ MESELESİ FİLMİ OYUNCULARI KİMLER?

Filmde Haluk Levent’i canlandıracak Ali Erkin’in 17 kilo vermesinin ardından filmin diğer oyuncuları da merak edilmeye başladı. Box Office Türkiye’nin haberine göre filmde Engin Hepileri, Şebnem Bozoklu, Aslıhan Güner, Biran Damla Yılmaz, Eser Yenenler, Melisa Döngel, Erkan Petekkaya, Erdal Özyağcılar, Zafer Ergin, Ali Erkin gibi isimler yer alıyor.

17 KİLO VERDİ!

Haluk Levent'e benzeyebilmek için tam 17 kilo verdi! Mahsun Kırmızıgül'ün yeni filminde Haluk Levent’i o isim canlandıracak!

Filmde Haluk Levent’i canlandıracak Ali Erkin’in 17 kilo vermesi dikkat çekti. Annesi ve babasının da Haluk Levent’i çok sevdiğini anlatan Ali Erkin, 3 yaşında babasının omzunda Haluk Levent’in konserine gittiğini söyledi. Kasetlerini de biriktirdiğini söyleyen Ali Erkin’in Haluk Levent hayranlığı ise dikkat çekiyor. 3 Şubat’ta ekrana gelecek film şimdiden merak uyandırdı.

İçeriği Oyla

Yorum yapın