Anasayfa » Genel » Gal Gadot’un Wonder Woman’i Geri Mi Dönüyor?

Gal Gadot’un Wonder Woman’i Geri Mi Dönüyor?

James Gunn’ın DC Âlemi ’nde Gal Gadot’un Wonder Woman rolüne geri dönebilir!

James Gunn ve Peter Safran, DC Films‘in başına geçerek Warner Bros‘ta çizgi roman filmlerinin Güncel bir yarıyılını başlatmıştı. Bu başkalaşım birliktesi bazı zorlu kayıpları da getirdi. Gunn ve Safran‘ın DC âlemi, ‘Yaradanlar ve Canavarlar’ fazıyla beraber bazı kişilikleri meblağken, çoğunlukla onları Güncel baştan oluşturmaktadır. Bu başkalaşımlar, Henry Cavill’in Superman rolünden resmi olarak dağıldığı ve Gal Gadot’un “Wonder Woman” rolünün de sona erdiği anlamına geliyor. Ayrıca, Patty Jenkins’in tasarladığı “Wonder Woman 3” filmi de iptal edildiğine dair dedikodular var.

Gal Gadot‘un Wonder Woman rolüne geri dönüp dönmeyeceği suali, merak uyandıran bir ziyaretle daha da karışık hale geldi. Gadot, verdiği bir müzakerede, oldukça acayip açıklamalarda bulundu. “Heart Of Stone” filmi tanıtımı esnasında, Wonder Woman’i canlandırmaktan Gerçekten neşe aldığını belirtti. Bu şahsiyetin onun için çok ehemmiyetli olduğunu belirtirken, James ve Peter‘dan dinlediği kadarıyla da “Wonder Woman 3”ü beraber geliştireceklerini söyleyince bu açıklamalar, hayranlar arasında coşku yarattı.

Şayet Gadot haklıysa, Wonder Woman rolüne olan bağlılığı sürüyor gibi görünüyor. Bu da üçüncü bir Wonder Woman filmi olasılığını canlandırıyor. Ancak, bu süreçte Patty Jenkins‘in de yer alıp almayacağı belirsizliğine gözetiyor. 

Flash sonrası DC Âlemi‘nin bütün tasarıları meçhul olsa da, Gadot‘un Wonder Woman olarak devam etmesi anlamlı olurdu. Yalnızca bu sene “Shazam! Fury Of The Gods” filminde ehemmiyetli bir kameo sahnesi vardı, ayrıca “The Flash” filminde de ortaya çıktı. 

Yazar grevi devam ettiği için, muhtemelen bu mevzuda yakın zamanda daha fazla aktüelleme gelmeyecektir. Ancak tüm Amazonlar için, Diana’nın bir sonraki serüveni için umut olacağı görünüyor.

Kaynak: Empire

İçeriği Oyla

Yorum yapın