Anasayfa » Genel » Fenerbahçe Fan Token (FB) nedir? Nasıl alınır?

Fenerbahçe Fan Token (FB) nedir? Nasıl alınır?

Fenerbahçe Token, Fenerbahçe Spor Kulübü’nün “utility token” olarak belirlenen “taraftar token’ı”dır. Fenerbahçe ve Paribu iş birliğiyle üretilen Fenerbahçe Token, Fenerbahçe taraftarlarına da muhtelif imtiyazlar sunuyor. Bu çerçevede, Fenerbahçe Fan Token FB en çok incelenen mevzular arasında yer alıyor. Peki, Fenerbahçe Fan Token FB nedir? Ayrıntılar haberimizde…

Fenerbahçe Fan Token FB nedir? Nasıl alınır?

FENERBAHÇE FAN TOKEN FB NEDİR, NASIL ALINIR?

Fenerbahçe Token, Fenerbahçe Spor Kulübü ’nün Stoken ile beraber yaşama geçirdiği Ethereum Blokzinciri tabanlı bir kripto varlıktır. Bu token sayesinde taraftarlar ve sporseverler Fenerbahçe Spor Kulübü ’nün olanaklarına ulaşarak kulüp ile etkileşime girme ihtimaline sahip olmaktadır. 

Fenerbahçe Token ’ın maksimum talebi 190.700.000 adet ile hudutludur. Talebin tamamı 25 sene içerisinde bitirilecektir. Bitirildiğinde daha fazla token yapımı muhtemel olmayacaktır.

Muhtelif dallarda elde edilen “Başarı, Şampiyonluk ve Avrupa Galibiyetleri” gibi senaryolarda token yakımı Gerçekleştirilecektir.Yakım operasyonları tokenların geri döndürülemez bir adrese sevk edilmesi ile dolaşımdan kaldırılmasıdır bu operasyon neticesinde talep, 100 milyon adede kadar düşürülebilir.

Fenerbahçe Token sahipleri kulüplerinin yarınına tesir ediyor. Token sahipleri marş tercihi ve forma tasarımından kuruluşlardaki kısımların isimlerine kadar değişik mevzularda tanımlayıcı oluyor. Fenerbahçe Token, Fenerbahçe sporcularıyla, teknik kuruluyla ve idareyicileriyle tanışma imkânının yanı gizeme özel kurgulanmış stadyum ve kuruluş imkânı da sağlıyor.

 

 

 

İçeriği Oyla

Yorum yapın