Anasayfa » Genel » “Euphoria” Angus Cloud Yıldızı Hayatını Kaybetti!

“Euphoria” Angus Cloud Yıldızı Hayatını Kaybetti!

HBO’nun “Euphoria” dizisinde uyuşturucu satıcısı Fezco “Fez” O’Neill kişiliğini canlandırmasıyla en çok tanınan oyuncu Angus Cloud, Pazartesi günü California, Oakland’da yaşamını kaybetti. 

Oakland İtfaiye Departmanı, acil vaziyete müdahale ettiğini ve hastanın “zati yaşamını kaybettiğini” belirtti. Vefat sebebi öğrenilmediği açıklaması yapıldı. Oakland Polis Departmanı, hadisenin hala “faal bir vefat soruşturması” olarak devam ettiğini Gerçekladı. 

Cloud’un ailesi, bir açıklamada, “Bugün fantastik bir insana veda etmek zorunda kaldığımız için en derin yeisimizle” ifadesini kullanarak, Angus Cloud’un vefatıyla vicdanlarının en ağır acıyla dolduğunu belirtti. Aile, Angus’ın sanatçı kimliği, dostluğu, kardeşliği ve oğulluğu ile kendileri için çok özel olduğunu vurguladı. 

Cloud, HBO‘nun Emmy mükâfatlı gençlik hazini “Euphoria“da Fez kişiliğini canlandırarak popülerlik kazandı. İlk iki sezon süresince dizinin ana şahsiyetlerinden biriydi. Oyuncu, dizideki oyuncu dostu Zendaya ile beraber Oakland Sanat Okulu’na katıldı ve “Euphoria“ya Brooklyn’deki bir lokantada çalışırken seçildi. Öbür oyunculukları arasında “North Hollywood” filmi de bulunuyordu. 

Son yarıyılda, “Scream 6” rejisörleri Matt Bettinelli-Olpin ve Tyler Gillett tarafından çekilen Universal Pictures üretimi Güncel bir fobi filmi için, Melissa Barrera ile beraber başrolde yer alması için de seçildi. 

HBO, oyuncunun ailesine ve yakın etrafına, bu güç zamanlarında içten başsağlığı dileklerini ilettirken, Angus Cloud ’un sanatı ve performanslarıyla unutulmaz bir iz vazgeçtiğini ve onun anısı her zaman yaşayacağını da ilave etti. 

Kaynak: Variety 

İçeriği Oyla

Yorum yapın