Anasayfa » Genel » En Güncel PDF Tertip Etme Programları 2021

En Güncel PDF Tertip Etme Programları 2021

PDF dosyaları çoğu alanda kullanılan oldukça popüler bir dosya cinsidir. Ancak PDF dosyalarını yönetmek ve düzenlemek için iyi platformlar bulmak hala pek de kolay değildir. PDF dosyalarının çok kullanılıp beğenilmesinin sebeplerinden biri, bu şekildeki belgelerin rastgele bir aygıt ve platformda aynı görünmesidir. Bu onu belge paylaşmak için en iyi alternatif haline getiriyor.

PDF belgelerini düzenlemek ise daha da güç olabilir. Ancak hem Windows hem de Mac OS için bir hayli harika PDF tertip edici vardır. Muhtelif yerli ve yabancı sitelerden bulduğumuz en popüler ve en iyi PDF tertip etme programlarının kimilerini bu yazıda bulabilirsiniz…

PDF Tertip Etme Programları

→ Adobe Reader:

PDF belgelerini okumak ve formları doldurmak gibi görevler için planlanmış fiyatsız bir PDF Okuyucu vasıtayıdır. Adobe Reader ile belgeye bazı vurgulamalar da ilave edebilirsiniz.

PDF dosyalarını okuma, yazdırma ve arama, Adobe ’nin fiyatsız PDF Viewer ’ının temel görevidir.

Adobe Reader ile belgeyi yakınlaştırabilir, sayfaları döndürebilir, anlık görüntüler sürükleyebilir ve metni gece okuma moduna değiştirebilirsiniz.

Yazılım hem bilgisayarda hem de mobil makinelerde kolayca çalışır. Yazılımı, kolay özellikleri ve kullanıcı arkadaşı arayüzü için kullanabilirsiniz.

▼▼▼

→ Icecream PDF Editor:

PDF editörü arayan çoğu insan işlevsel, özelliklerle dolu ve faydalı çalışan yazılımlar ister. Icecream PDF Editor, tüm bu paketlere tik atmayı muvaffak olur. Icecream Apps ’in öbür programları gibi, PDF Editör de kullanımı kolay bir arayüze sahiptir.

Şık ve çağdaş olan Icecream PDF Editor, PDF metnini tertip etme, anekdot ekleme, metinleri düzenleme, tehlikesiz dosyalar ve sayfaları yönetme gibi gereksiniminiz olan tüm tertip etme vasıtalarına sahiptir. PDF dosyalarını birleştirin, belgelere sayfa ilave edin, sayfaları döndürün ve çıkarın, dosyaların izinlerini değiştirin ve daha aşırısını yapın.

Tüm özelliklere ulaşım kolaydır, bu editörü Güncel başlayanlar ve uzmanlar için idealdir. Öbür iyi PDF editörleri gibi, Icecream PDF Editor, kullanıcıların sıfırdan bir PDF oluşturmasına izin verir. “Kumpasla”, “Açıklama Ekle”, “Sayfaları Yönet” gibi alternatifler programda yer almaktadır.

Dosya Ebadı: 18 MB ’dir. Windows 7, 8, 8.1, 10 gibi işletim sistemlerinde kullanılabilir. Süratli ve faydalı, çağdaş ve minimal dizayn, dolaşması kolay bir özellik arayanlar için idealdir.

▼▼▼

→ ABBYY FineReader:

Özellikle taranmış ve PDF belgeleri için planlanmış PDF ve OCR yazılımıdır. ABBY FineReader takviyeyi ile belgeleri dijitalleştirerek, alarak ve paylaşarak belgeleme sürecini optimize edebilirsiniz.

Bu PDF editör yazılımı, tümceleri ve paragrafları tertip etmenin yanı gizeme kumpası ayarlamanızı sağlar. PDF belgenizi düzenlemek için paragraflar, fotoğraflar ilave edebilir, metinleri silebilir ve kumpası yine düzenleyebilirsiniz.

Belgeleri birleştirmek, sayfalara göz atmak ve hatta daha rahat bir okuma modu seçmek için ABBYY FineReader görüntüleme modunu kullanabilirsiniz. 

▼▼▼

→ PDFsam Enhanced:

PDFsam Enhanced, PDF dosyalarını bölmek ve birleştirmek için temel bir vasıtadan geliştirilen bütün özellikli bir PDF editörüdür.

Kullanıcılar sıfırdan ve tarayıcıdan boş PDF dosyaları oluşturabilir. PDF tertip etme işlevi, metin yazma, sayfaları taşıma/döndürme/silme, PDF ’yi bölme gibi harekâtları yapmanızı sağlamaktadır. PDF tertip edici ayrıca iletişimler, fotoğraflar, filigran, sayfa numaraları ve üstbilgi ve altbilgi ilave etmenizi sağlar.

PDFsam ’ın Geliştirilmiş PDF tertip edicisinin ek açıklama kısmı, vurgulama, alt çizgi ve üstü çizili metin, anekdotlar, pullar, el üretimi kalem çizgileri ve beyazlık gibi en popüler vasıtaları da sunar. Dosya Ebadı: 49.3 MB ’dir. Fiyatlıdır.

▼▼▼

→ Movavi:

Bir PDF dosyasının içeriğini değiştirmek için PDF yönetim dayanakçı programı sunar. PDF Editör tek seferde birden çok belgeyi açmak için bir sekme tabanlı arayüz kumpası sağlar. Movavi PDF Editor ile çok sayfalı PDF sayfaları, PNG, JPG ve JPEG de açabilirsiniz.

PDF Editör ’deki Nesneleri Kumpasla alternatifi sayfa ilave etmenizi / çıkarmanızı, döndürmenizi ve kolayca ilave etmenizi sağlar. Bu yazılım dayanağıyla belgeye fotoğraflar ve boş sayfalar da ilave edebilirsiniz. Bu PDF yazılımının sağladığı ehemmiyetli bir özellik, her sayfayı ayrı oturumlarda görüntülemesidir.

▼▼▼

→ ApowerPDF:

Program PDF ’yi düzenlemek için gereken tüm vasıtaları kapsar ve menü kısımlarına göre gruplandırılır. Sıfırdan PDF yapmak veya mevcut bir PDF ’yi açmak istiyorsanız “Oluştur”a gidebilirsiniz, PDF ’yi Word, Excel, PowerPoint, HTML, BMP, PNG, GIF, JPG, TIFF ’e dönüştürmek için “Dönüştür” menüsü alternatiflerini kullanmanız yeterlidir.

“Kumpasla” kısmı metin tertip etme ve ekleme, fotoğraf tertip etme ve ekleme ve irtibat ekleme alternatifleri sunar. “Sayfalar” menüsünde çok rakamda taşıt mevcuttur, PDF dosyalarını ve sayfalarını silebilir, ayıklayabilir, kırpabilir, döndürebilir, bölebilir ve birleştirebilirsiniz.

Üstbilgi ve altbilgi ekleme ve filigran vasıtaları da burada mevcuttur. PDF parolası ilave edebilir, kaldırabilirsiniz. Her şeyi özetlemek için ApowerPDF alışmanız gereken enez arayüze sahip oldukça kolay ve sade bir PDF editörüdür.  Fiyatlıdır.

▼▼▼

→ PDF Expert:

Bu yazılım, kullanıcıların PDF metinlerini, fotoğraflarını, irtibatlarını kolayca tertip etmelerini sağlar. Bu uygulama ile alakalı harika şey, zahmetsizce değiştirmek için yazı tipi ebadını, fotoğrafları ve iletişimleri otomatik olarak idrak edebilmesidir. Ayrıca, kullanıcıların takım aboneleri arasında işbirliği yapmalarını ve çalışmalarını paylaşmalarını sağlar.

▼▼▼

PDF-XChange Editor:

PDF-XChange, metni yine yazma, silme ve yine şekillendirme özelliği de dahil olmak üzere metin tertip etmeyi tecrübenin merkezine koyar.

Ayrıca, bu PDF tertip edici orijinal açılan PDF dosyalarınızdaki fontları otomatik olarak eşleştirir. Metin tertip etme netlikle PDF-XChange ’i PDF editörü olarak seçmek için iyi bir neden olsa da, öbür ehemmiyetli tertip etme vasıtalarına da sahiptir. 

Misalin, PDF dosyalarını ufalayabilir, sayfaları ayıklayabilir ve yorum ilave edebilirsiniz, dosya iznini değiştirme, ek ekleme ve daha pek çok özellikle beraber muhtelif PDF ek açıklama vasıtaları da mevcuttur. Dosya Ebadı: 147 MB ’dir. Web tabanlı versiyonu da vardır.

▼▼▼

PDFpen Pro:

Mac için mevcut en güçlü PDF tertip etme taşıtlarından biridir. Bu program, PDF dosyasına rastgele bir mesele yaşamadan metin ve imza ilave etmenizi sağlar. Bunun dışında PDF, vurgulama, el çizimleri için imkân sağlar. Dahası, hareket halindeyken düzenlemek istediğiniz takdirde PDF ’ler Bulut depolamada saklanabilir.

▼▼▼

Able2Extract:

Bu PDF editörünün en iyi özelliklerinden biri, programın ilk başlangıcında yazılım öğreticilerini hemen hakimiyet etmenizi önerilmesidir. Arayüz düşünülür ve mümkün alternatifler 6 kısma parçalar. “Dönüştür” menü sekmesi, belgelerin Excel, CSV, Word, PowerPoint, Publisher .pub uzantısı, HTML, AutoCAD, metin, fotoğraf gibi formatlara dönüştürülmesini sağlar.

“Belgeyi kumpasla” menüsü, PDF ilave etmek için metin ekleme, biçim ekleme, bitmap ekleme, redaksiyon yapma, PDF ’yi bölme, PDF ’yi birleştirme, ekleme, sayfaları silme ve taşıma, sayfaları döndürme ve yine ebatlandırma alternatifleri sunar. Dosya Ebadı: 186 MB ’dir. Fiyatlıdır.

▼▼▼

Sumatra:

Piyasadaki en iyi fiyatsız PDF okuyuculardan biridir. Bu fiyatsız PDF yazılımı hafif, kolay ve kullanıcı arkadaşı bir arayüz sağlar. Bu sarih kaynaklı PDF okuyucu EPUB, MOBI, XML ve DjVu gibi öbür belge formatlarını da yardımlar.

Bu fiyatsız yazılımın en eşsiz özelliklerinden biri, doğası gereği taşınabilir olması ve böylece özel bir montaj harekâtı gerektirmemesidir. Harici bir USB sürücü ile kolayca kurabilirsiniz.

Bu PDF yazılımı taşınabilirdir; depolama için ek alan gerektirmez. Bu fiyatsız PDF yazılımının minimalist taşıt çubuğu; arama, yazdırma, yakınlaştırma / uzaklaştırma ve sayfaları ileri geri sıçrama gibi temel özelliklere ulaşmanızı sağlar.

▼▼▼

PDFelement:

Bu uygulama Adobe Acrobat ’a müthiş bir seçenektir ve sağlam özellikleri ve kolay PDF tertip etmeleri sebebiyle bir hayli profesyonelin dikkatine sürüklemiştir.

Uygulama hem fiyatsız hem de fiyatlı versiyona sahiptir. Ancak, fiyatsız versiyon yalnızca hudutlu özellikleri kullanmanıza izin verir ve premium özelliklerin kilidini açmak istiyorsanız, uygulamayı web sitesinden satın almanız gerekir. PDF tertip etme yalnızca geçici bir işinizse, fiyatsız versiyon gereksinimlerinizi karşılayabilir.

▼▼▼

SmallPDF:

Dosyaları PDF ’den word, excel ve powerpoint formatlarına dönüştüren online bir PDF dönüştürücüsüdür. Tek yapmanız gereken, dönüştürme ile alakalı görevleri asıllaştırmak için dosyaları uygulamaya çekip vazgeçmektir.

SmallPDF uygulaması dayanağıyla belgeleri birleştirebilir, bölebilir ve döndürebilirsiniz. Uygulama ayrıca, e-postalara PDF ilave etmek için bir sıkıştırma vasıtayı sağlar. Sıkıştırılmış belgenin niteliği değişmez ve gerektiğinde belgenin sıkıştırmasını açabilirsiniz.

▼▼▼

Sejda:

Çevrimiçi fiyatsız olarak çalışan süper hafif bir PDF editörüdür. Bu, PDF dosyalarını anında, belki bir mobil aygıtta ve bol ölçüde tertip etme taşıtıyla düzenlemek isteyen kullanıcılar için idealdir.

Süratli tertip etme görevlerini bitirmek isteyen kullanıcıları mutlu edecektir. Fiyatsız bir çevrimiçi PDF editörü olarak Sejda afallatıcı derecede iyidir.

Kullanıcıların hakikatleştirebileceği tertip etme görevleri arasında fotoğraf, irtibat, metin ve biçim ekleme ve kaldırma özelliği bulunur. Boş sayfalardan sıfırdan PDF belgeleri de oluşturabilirsiniz. Başka yerlerde ek açıklamalar ve belge imza atma gibi özellikler de mevcuttur. 

▼▼▼

PDF ’ler, iş akışını kolaylaştırmak ve işyerindeki üretkenliği artırmak için özel olarak planlanmıştır. Dosya oluşturmak, okumak, paylaşmak veya indirmek için PDF yazılımlarından rastgele birini seçebilirsiniz. Emel ne olursa olsun, şahsi ve profesyonel, yazılımın sağladığı muhtelif eklentiler, organize PDF yönetimini mevzusunda size dayanakçı olur.

İçeriği Oyla

Yorum yapın