Anasayfa » Genel » Elzara Khalilova

Elzara Khalilova

Elzara Khalilova Biyografisi

Elzara Khalilova, aynı zamanda Adelina Zelenskaia olarak da bilinir, Kırımlı orijinli bir addır. 2 Mayıs 1998’de doğmuştur. Kırım‘da dünyaya gelmiş ve büyümüştür. Hem Ukrayna hem de Rusya yurttaşıdır.

Elzara Khalilova, 2015 senesinde İstanbul‘a gelerek İstanbul Üniversitesi‘nde radyo televizyon alanında eğitimine başlamıştır. Ayrıca kendi ülkesinde beynelmilel bir üniversitede ekonomi fakültesini bitirmiştir. Üniversitede başarılı bir talebe olarak öne çıkmış ve vasati 96 puanla lisans eğitimini bitirmiştir. Aynı zamanda “Kırımın Sesi” gazetesinin muhabiri olarak birçok gazetede yazılar yazmıştır. Üniversite yarıyılında etkin bir YouTuber olarak müzakere videoları sürükleyen Elzara Khalilova, bu videolarını birçok televizyon kanalında yayınlamıştır. Daha sonra mankenlik yapmaya başlamış ve YouTube kanalını başkasına devretmiştir. Şu anda aynı üniversitede yüksek lisans yapmaktadır. Kanalını tekerrür açmayı düşünmekte ve bu sefer genel yaşamını bir blogger olarak paylaşacağını açıklamıştır.

elzara-khalilova-1.jpg

Elzara Khalilova‘nın annesinin akrabaları Kırım‘ın ünlü hanlarından gelmektedir. Babası da Kırım Türklerindendir, ancak 2013 senesinde ölüm etmiştir. Elzara Khalilova annesi kardeşiyle birlikte hala Kırım‘da yaşamaktadır.

elzara-khalilova-5.jpg

Elzara Khalilova, 2017 senesinde fitnes bikini WAPPA müsabakasında bcerahatçi olmuş ve 2018 ve 2019 senelerinde de IFBB müsabakalarında bcerahatçi gelmiştir. Bu müsabakalara katılarak Türkiye‘yi temsil etmiş ve o yarıyılda Türkiye‘de şan kazanmıştır. Spora devam eden Elzara Khalilova, istediği sıhhatli bedene erişmiştir. Şu anda ise orijinal lüks saatlerle ilgilenen bir iş yapmakta ve aynı zamanda borsa ticaretiyle uğraşmaktadır. Instagram hesabını etkin bir biçimde kullanmaktadır ve tekerrür YouTube’a dönerek bu sefer kendi yaşamını, seyahatlerini ve cadde görüşmelerini paylaşmayı tasarlamaktadır.

elzara-khalilova-3.jpg

Elzara Khalilova, aynı zamanda hayvanları hoşlanmakta ve onlara takviye etmektedir. Değişik insanları da motive ederek onlara takviye etmelerini teşvik etmektedir. Şu anda iki kedisine sahiptir. İstanbul ve Dubai‘de yaşayan Elzara Khalilova, gelecekte Amerika‘ya veya Londra‘ya taşınmayı düşündüğünü belirtmektedir.

Elzara Khalilova‘nın gözleri yeşildir ve boyu 173 cm’dir. Şu anda beden miktarları 95-65-116’dır. Elzara Khalilova, Rusça, Ukraynaca, Kırım Tatarcası, İngilizce ve Türkçe dillerini bilmektedir.

elzara-khalilova-6.jpg

Elzara Khalilova, dinç ve teşebbüsçü bir şahsiyet olarak bilinir. Üniversite eğitiminden başarıyla mezun olduktan sonra medya alanında çalışmalar yapmış ve müzakere videolarıyla tanınmıştır. Mankenlik kariyeriyle dikkat toplayan Elzara, aynı zamanda fitness müsabakalarında bcerahatçilikler elde etmiştir.

Spor yapmaya devam eden Elzara, sıhhatli bir yaşam stilini benimsemiş ve istediği bedene erişmiştir. Orijinal lüks saatlerle alakalı işler yapmakta ve borsa ticaretiyle ilgilenmektedir. Ayrıca, sosyal medya platformlarından özellikle Instagram’ı @adelina_luxury_watch_ etkin bir biçimde kullanmakta ve takipçileriyle içerik paylaşmaktadır.

elzara-khalilova-2.jpg

Elzara Khalilova‘nın gelecekteki tasarıları arasında YouTube kanalını tekerrür açmak ve bu sefer kendi yaşamını, seyahatlerini ve cadde görüşmelerini takipçileriyle paylaşmak yer almaktadır. Aynı zamanda hayvanlara olan sevgisiyle bilinen Elzara, iyilikseverlik çalışmalarına devam etmekte ve değişik insanları da hayvanlara takviye etmeye teşvik etmektedir.

İstanbul ve Dubai‘da yaşayan Elzara Khalilova, enerjik ve çok güzergahlı bir şahsiyet olarak, kariyerine ve şahsi projelerine odaklanmaya devam etmektedir. Gelecekte daha da büyük başarılara imza atmayı amaçlayan Elzara, takipçilerine esin veren bir figür olmayı sürdürmektedir.

elzara-khalilova-4.jpg

İçeriği Oyla

Yorum yapın