Anasayfa » Genel » Ekrem İmamoğlu ’nun Cep Telefonu Numarası (Güncel)

Ekrem İmamoğlu ’nun Cep Telefonu Numarası (Güncel)

Ziyaretçilerimizden çok sık bir şekilde Ekrem İmamoğlu ’nun cep telefonu numarası nedir? Şeklinde soru alıyoruz. Ziyaretçilerimize Ekrem İmamoğlu cep telefonu numarası konusunda yardımcı olabilmek adına bu içeriğimizi oluşturmuş olduk. Bu içeriğimizle birlikte Ekrem İmamoğlu cep telefonu numarası, Ekrem İmamoğlu Whatsapp telefon numarası, Ekrem İmamoğlu iletişim başlıklarında detaylı bilgilendirme yapmış olacağız.

Ekrem İmamoğlu Kimdir

4 Haziran 1970 doğumlu olan Ekrem İmamoğlu, Türk siyasetçi ve iş insanı statüsündedir. 2019 ’dan bu yana İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı olan İmamoğlu, 2014 – 2019 yıllarını Beylikdüzü Belediye Başkanı olarak yaptı. 17 Nisan 2019 tarihinde Türkiye Yerel Seçimlerinde seçimi kazandı ve göreve başladı.

Önceki başkan Ali Yerlikaya ’nın yerine gelen İmamoğlu 52 yaşındadır. Milliyeti Türk olan başkanın ilk partisi Anavatan partisi, ikinci partisi Cumhuriyet Halk Partisidir. Eşinin adı Dilek İmamoğlu ’dur. 3 tane çocuğu vardır ve İmamoğlu, İstanbul Üniversitesi ’nden mezun olmuştur.

Ekrem İmamoğlu Cep Telefonu Numarası

Ekrem İmamoğlu ’na direkt olarak ulaşabileceğiniz bir iletişim numarası yoktur. Bu yüzden başkana ulaşabilmek için kullanabileceğiniz numaraları sizler için aşağıda paylaşıyoruz. Numaralar İstanbul Büyükşehir Belediyesi ’ne aittir.

Telefon: 0212 455 13 00Telefon 2: ALO 153E – posta: [email protected]

Ekrem İmamoğlu ’nun Serveti

Adını çok sık bir şekilde duyduğumuz ve servetiyle çok sık gündeme gelen İmamoğlu babasından kalma gayrimenkullere sahiptir. Eşinin bol sayıda mücevhere sahip olduğu bilinmektedir. Geçmiş zamanda 4 milyon 682 bin liralık mal varlığı bulunan Ekrem İmamoğlu ’nun eşinin servetiyse 2 milyon 915 bin liradır. Aynı zamanda başkanın babasının kurduğu şirkette de %60 hissesi bulunmaktadır.

Ekrem İmamoğlu ’nun Mal Varlığı

302 bin liralık Beylikdüzü ’nde dükkan911 bin liralık Beylikdüzü ’nde mesken120 bin liralık Beylikdüzü ’nde arsa248 bin liralık Büyükçekmece ’de dükkan26 bin liralık Beylikdüzü ’nde hisseli arsa71 bin liralık Beylikdüzü ’nde dükkan30 bin liralık Çanakkale / Eceabat ’ta ev204 bin liralık Balıkesir / Edremit ’te arsa256 bin liralık Balıkesir / Edremit ’te diğer arsa52 bin liralık Balıkesir / Edremit ’te diğer arsa15 bin liralık Çanakkale / Eceabat ’Ta dam313 bin liralık Balıkesir / Edremit ’te arsa165 bin liralık Balıkesir / Edremit ’te arsa210 bin liralık Trabzon / Ortahisar ’da arsa772 bin liralık Balıkesir / Edremit ’te arsa (Tevhitli)

Bazı mal varlıkları bu şekildedir. Daha fazla mal varlığı ve tüm mal varlığını daha öncesinde başkan Fox TV ’de açıklamıştı. Videoyu sizlere aşağıda paylaşacağız.

Ekrem İmamoğlu Whatsapp Telefon Numarası

Ekrem İmamoğlu ’na direkt olarak ulaşabileceğiniz bir Whatsapp hattı bulunmuyor fakat İstanbul Büyükşehir Belediyesi ’nin vatandaşlarla birebir ilgilendiği İbb Whatsapp hattı bulunmaktadır. Bu Whatsapp telefon numarasıyla İmamoğlu ’na iletmek istediklerinizi paylaşabilirsiniz.

Whatsapp: 0552 153 00 34

Ekrem İmamoğlu İletişim

Ekrem İmamoğlu ’yla iletişime geçebileceğiniz kanal sayısı birden fazladır. Zira başkan aktif bir şekilde sosyal medyayı kullanmakta ve sosyal medya üzerinden gelen değerlendirmeleri, şikayetleri, önerileri almaktadır. Başkana sosyal medya hesapları üzerinden ulaşabilir. Tüm sorun ve sıkıntılarınızı kendisine anlatmayı deneyebilirsiniz.

Ekrem İmamoğlu Instagram HesabıEkrem İmamoğlu Twitter HesabıEkrem İmamoğlu Youtube Hesabı

Genel adlı kategorimize göz atmayı unutmayın.

İçeriği Oyla

Yorum yapın