Anasayfa » Genel » “Dönence” Dizisinin Çekimlerinde Kavga Çıktı!

“Dönence” Dizisinin Çekimlerinde Kavga Çıktı!

Kanal D’nin popüler gençlik dizisi Dönence’nin çekimlerinde yaşanan ihtilaf neticeyi çıkan tartışma sebebiyle çekimlere bir haftalık ara verildi.

Dönence” isimli dizi, salı akşamları ekrana geliyor ve izleyicileri etkilemeye devam ediyor. Serdar Gözelekli’nin rejisörlüğünü üstlendiği bu D Media imali dizi, 2.97 reyting ile tüm seyirci kitlesi içinde, 20+ABC1 kategorisinde 2.96 reyting, AB kategorisinde ise 2.63 reyting alarak yüzde 11.16 izlenme hisseyi elde ederek günün en çok izlenen dizisi unvanını kazandı.

Fakat, beğenilen dizinin takımı geçtiğimiz pazar günü gergin bir vaka yaşadı. Dizinin başrol oyuncuları Sümeyye Aydoğan ve Nazlı Çetin arasında kaldıkları otelde bir münakaşa alana geldi. Sümeyye Aydoğan‘ın yükselen sesiyle başlayan tartışma, takımın araya girmesi sayesinde gelişmeden sona erdi.

Dönence” dizisinin imal firmayı, senaryo çalışmalarının devam etmesi nedeniyle sette bir haftalık aranın yapılacağını duyurdu. Dizi, 6. bölümnamın çekimlerine 7 Ağustos Pazartesi günü başlayacak, bu sebeple önümüzdeki hafta Güncel bir bölüm yayınlanmayacak.

Kaynak: Birsen Altuntaş

İçeriği Oyla

Yorum yapın