Anasayfa » Genel » Disney Plus PC İndirme Linki 2023

Disney Plus PC İndirme Linki 2023

Disney Plus PC indirme, Disney Plus bilgisayara nasıl indirilir?, Disney Plus PC Download gibi başlıklarda yardıma ihtiyacı olan ziyaretçilerimize sunduğumuz detaylı içeriğimizdir. Disney Plus, son dönemlerde adını sıkça duyduğumuz online video platformları arasında yer almaktadır. Walt Disney tarafından tasarlanan ve tüm Disney yapımlarının izlenmesini sağlayan Disney Plus, hemen hemen tüm cihazlar tarafından da desteklenmektedir. Peki ama Disney Plus Pc ’ye nasıl indirilir? Bu sorunun cevabını sizin için araştırdık.

disney plus pc indir

Disney Plus Nedir

Hızlı bir şekilde Disney yapımlarını izlemenizi sağlayan online video izleme platformudur. Yüzlerce farklı dizi – film – belgesel – anime ve çizgi filmin yanı sıra pek çok nadide esere de ulaşmak için Disney Plus ’a üye olmanız yeterli olmaktadır. Disney Plus, sadece bilgisayar üzerinden değil farklı platformlar üzerinden de son derece rahat bir şekilde izlenebilir.

Daha çok bilgisayar üzerinden, web tarayıcılar aracılığıyla izlendiğini de belirtmek istiyoruz. Siz yine de Disney Plus ’ı bilgisayarınıza indirdiğiniz kurulum programı üzerinden izlemek isterseniz de yapacaklarınız son derece basittir.

Disney Plus Bilgisayara Nasıl İndirilir

Disney Plus ’ın şimdilik sadece Windows 10 ve Windows 11 yüklü olan bilgisayar ve tabletlerde kurulum dosyasının olduğunu hatırlatalım. Uygulamanın kurulumu ise son derece basittir. Öncelikle bilgisayarınızın başlat menüsüne “Windows Store” yazın. Karşınıza bir adet uygulama kısa yolu çıkacak. O kısayola tıklayarak Windows store uygulamasını açın. Karşınıza gelen ekranın üst kısmında bir arama bölümü olacaktır. Bu arama bölümüne ise “Disney +” yazın. Sonrasında ise karşınıza Disney ile alakalı birden fazla uygulama seçeneği çıkar. Sizin için uygun olan  uygulama “Disney +” yazısı olandır. Yalnız burada Disney ile alakalı birden fazla uygulamanın ve oyunların karşınıza çıkacağını da unutmayın.

Disney Plus PC İndirme

Disney Plus uygulamasını hızlı bir şekilde bilgisayarınıza indirmenin tek yolu budur. İnternette pek çok zararlı adreste Disney Plus uygulaması adı altında başka seçeneklere de yer verilmektedir. Bu gibi bir sorunla karşılaşmamak adına sadece Windows Store üzerinde yer alan ve onaylanmış uygulamayı indirerek kullanmaya başlayabilirsiniz.

Website Microsoft Link Durumu Çalışıyor 

İçeriği Oyla

Yorum yapın