Anasayfa » Genel » “Dilek Taşı” Dizisine İki Ünlü Ad Katılıyor!

“Dilek Taşı” Dizisine İki Ünlü Ad Katılıyor!

Kanal D’nin iddialı projeleri arasında yer alan “Dilek Taşı” dizisi, Güncel sezon için heyecanı çoğaldırıyor.

Kanal D‘nin heyecanla beklenen dizisi “Dilek Taşı“nın hazırlıkları süratle devam ediyor. Pastel Film tarafından yapılan dizi, Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün üretimciliğini üstlendiği bir proje olarak karşımıza çıkacak. Senaryosu Can Sinan tarafından kaleme alınacak dizinin kurucu rejisörlüğünü Altan Dönmez üstlenecek.

Öykü, Cemre ve Sinan çiftinin Ayasofya’daki Dilek Taşı‘nın başındaki sahnesinden başlayacak ve geçmişlerine Gerçek ilerleyecek. Salih Bademci ve Hazal Subaşı’nın ardından, dizinin kadrosuna iki Güncel oyuncu daha katılıyor. Bu adlardan biri, Altan Dönmez‘in idarediği “Gelsin Hayat Bildiği Gibi” dizisinde de yer alan ve “Rüçhan Rona” şahsiyetine hayat verecek olan Özge Özberk olacak.

Dilek Taşı” dizisi için Güncel bir oyuncu daha açıklandı: Teoman Kumbaracıbaşı. Ünlü oyuncu, dizide “Aras Rona” şahsiyetini canlandıracak. Dizi, 1987 senesinde başlayan bir hikâyeye odaklanıyor. Aras Rona ve Rüçhan Rona, oldukça varlıklı bir aileye üyedir. Figen Kutlu Hazal Subaşı, Rona ailesinin malikanesinde ailesiyle beraber yaşamaktadır. İdam cezasına çarptırılan Mustafa‘nın Salih Bademci eşi ölüm ettiği için Çocuk Esirgeme Kurumu’na verilen kızı Cemre‘yi Rona ailesi evlat edinmek zorunda kalır. Dizi, duygusal ve etkileyici bir hikâyeye sahip.

Henüz kadro bütün olarak muhakkak olmamakla birlikte, dizi eylül ayında Kanal D ekranlarda olacak.

Kaynak: Birsen Altuntaş

İçeriği Oyla

Yorum yapın