Anasayfa » Rehber » Danilo Şef Restoranı Nerede Nasıl Giderim?

Danilo Şef Restoranı Nerede Nasıl Giderim?

Danilo Şef Restoranı Nerede, Danilo Şef Restoranı Nasıl Giderim? Şeklinde soruları olan ziyaretçilerimize yardımcı olabilecek yazımızdır. Ziyaretçilerimizin ulaşım araçları, ulaşım yolları, yol tarifi, adres veya iletişim bilgilerini alabileceği geniş kapsamlı yazımızdır.

Filo D ’olio Vadistanbul nerede

Danilo Şef Restoranı Nerede

Danilo Şef Restoranı nerede diye soracak olursanız sizlere cevabımız Ayazağa Mah. Azerbaycan Cad. No: 3/C, D:109C, 34396 Sarıyer/İstanbul olacaktır. Bu adrese ulaşabileceğiniz birden fazla ulaşım yolu ile ulaşım aracı çeşitliliği bulunmaktadır. Sizlere en uygun ulaşım aracını ve ulaşım yolunu tercih ederek vakit kaybetmeden hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Danilo Şef Restoranı Nasıl Giderim

Danilo Şef Restoranı Nasıl Giderim Danilo Şef Restoranı yol tarifi nedir diye soracak olursanız sizlere cevabımız birden fazla ulaşım aracını veya yolunu kullanabileceğiniz olacaktır. Dilerseniz otobüsle dilerseniz de diğer ulaşım araçlarıyla hızlı bir şekilde gidebilirsiniz.

Danilo Şef Restoranı Otobüs Seferleri

Danilo Zanna‘nın Filo D ’olio Vadistanbul restoranına otobüsle gitmek isterseniz aşağıda yazılı olan numaralı herhangi bir otobüs hattını kullanabilirsiniz. Bir çok noktadan kalkan bu otobüs hatları sizleri en Gerçek şekilde gideceğiniz konuma ulaştıracaktır. Size en uygun olan otobüs hattına binmeniz gerekmektedir.

Hat AdıYön30DGüncelkapi Etkinlik Alani -Vadi31Kuyumcukent -Kuyumcukent31YA Kapisi -Toki Ayazma Camii39Güncelkapi Etkinlik Alani -Akşemsettin Mahallesi39DGüncelkapi Etkinlik Alani -Yeşilpinar39KGüncelkapi Etkinlik Alani -Karadolap Mahallesi41YAyazağa -Güncelkapi Etkinlik Alani47AGüncelkapi Etkinlik Alani -Bayramoğlu 5.Levent50YGüncelkapi Etkinlik Alani -Alibeyköy Metro70FYCin Deresi -Güncelkapi Etkinlik Alani70KYKurtuluş -Kurtuluş72YTYeşilköy -Yeşilköy76AVaditepe -Güncelkapi Etkinlik Alani77Güncelkapi Etkinlik Alani -Güncelkapi Etkinlik Alani88ASultangazi Peronlar -Tuz Deposu146TBoğazköy Son Durak -Boğazköy Son Durak336YCebeci Peronlar -Güncelkapi Etkinlik Alani36YTaşoluk Peronlar -Güncelkapi Etkinlik Alani32ACEVATPAŞA – AKSARAY35AKOCAMUSTAFAPAŞA – AKSARAY

Danilo Şef Restoranı En Yakın Otobüs Durakları

Durak adıMesafeGüncelkapi Marmaray – Aksaray Yönü4 dk yürümeGüncelkapi Marmaray – Güncelkapi Yönü5 dk yürümeOrdu Caddesi – Beyazit Yönü7 dk yürümeLanga – Aksaray Yönü8 dk yürümeAksaray – Edirnekapi Yönü9 dk yürümeAksaray / Edirnekapı Yönü9 dk yürümePertevniyal Valide Sultan – Taksim Yönü10 dk yürüme

Danilo Şef Restoranı Telefon Numarası

Telefon: 0212 285 03 01

Rehber kategorimize bakmayı unutmayınız.

İçeriği Oyla

Yorum yapın