Anasayfa » Genel » “Culpa Mía” Filmi Oyuncusu Gabriel Guevara, Cinsel Saldırı Suçlamasıyla Gözaltında!

“Culpa Mía” Filmi Oyuncusu Gabriel Guevara, Cinsel Saldırı Suçlamasıyla Gözaltında!

“Culpa Mía” filmiyle yıldızı parlayan İspanyol oyuncu Gabriel Guevara cinsel hamle yargılamalarıyla nezaretinde!

Amazon Prime Video filmi “Culpa Mía”nın yıldızı İspanyol oyuncu Gabriel Guevara, Venedik Film Şenliği sırasında cinsel hamle yargılamalarıyla nezaretine alındı.

22 yaşındaki Guevara, dün Lido’ya geldiğini birkaç Instagram paylaşımında duyurmuştu. Şenliğin yan aktifliklerinden biri olan ‘Filming Italy’ mükâfatını alması tasarlanmıştı Bu mükâfatın şenlikle Gerçekdan bir alakası bulunmuyor. Fakat, Guevara’nın Fransa’da iddia edilen cinsel hamle yargılaması sebebiyle beynelmilel bir hapsetme emri bulunduğu ortaya çıktı ve nezaret Lido ’da asıllaştı.

Venedik temyiz duruşmasının, Guevara’nın iade edilebilmesi için dava hakkında karar vermesi gerekecek. Oyuncu şu anda gözaltını yakalanıyor. Ona müteveccih kesin yargılamaların ayrıntılarıysa öğrenilmiyor.

Venedik Film Şenliği Pazar günü şu açıklamayı yaptı: “İspanyol oyuncu Gabriel Guevara’nın Venedik’te hapsedildiğine ait muhtelif internet sitelerinde yer alan haberlerin ardından Bienal, onun Venedik’teki varlığının 80. Venedik Beynelmilel Film Şenliği ’nin rastgele bir faalliği veya üretimiyle iletişimi olmadığını sarihçe ortaya koymuştur”

Milyonlarca sosyal medya takipçisi olan Guevara, ilk çıkışını İskandinav gençlik dizisi “Skam”ın İspanyol uyarlamasıyla yaptı, ardından Paramount+ dizisi “Bosé”de rol aldı ve ardından Amazon’un “Culpa Mía” filmiyle büyük çıkış yaptı. 

Kaynak: Variety

İçeriği Oyla

Yorum yapın