Anasayfa » Genel » Cemal Can Canseven Her Gün 1 Milyon TL Kazandıran Yarışmasıyla Ekranlara Geliyor!

Cemal Can Canseven Her Gün 1 Milyon TL Kazandıran Yarışmasıyla Ekranlara Geliyor!

Cemal Can Canbeğenen’in sunacağı “Patlat Kazan” müsabakasının ilk kısmı bu akşam Star TV ekranlarında yayınlanacak!

Bu akşam, 17 Temmuz ’da Star TV‘de, tamamen yerli bir format olan “Patlat Kazan” müsabakası izleyicilerle buluşacak. “Survivor” müsabakasındaki performansıyla isminden söz ettiren Cemal Can Canbeğenen’in sunuculuğunu üstlendiği bu heyecan dolu müsabaka, yaz sezonunun en iddialı üretimlerinden biri olarak öne çıkıyor.

Patlat Kazan” müsabakası, kolay ancak bir formatta ama bir o kadar da büyük bir ödül taahhüt ediyor. Müsabakacılar, yalnızca balonları patlatarak her gün bütünü bütününe 1 milyon TL‘lik bir kazanç fırsatı elde edebilecekler. Bu eşsiz fırsat, izleyicileri ekrana kilitlemeye ve müsabakacıların heyecan dolu gayretini yakından takip etmeye başlayacak.

Renkli ve heyecan dolu bir müsabaka olan “Patlat Kazan“, 22 değişik müsabakacının katılımıyla izleyicilerin karşısına çıkacak. Bu akşam saat 20.00‘de ilk kere seyircilerle buluşacak olan program, ezberleri bozmaya hazırlanıyor. Müsabaka, haftada iki defa yayınlanacak ve bir sonraki kısmı çarşamba akşamı ekranlara gelecek. Her geçen hafta ödül ölçüyü çoğalacak olan müsabakada, seyircileri büyük heyecan ve sürprizler bekliyor.

Cemal Can‘ın enerjisi, sempatik davranışları ve cümbüşlü sunumuyla, izleyicilere unutulmaz bir tecrübe yaşatacak gibi görünüyor. Bu akşamki ilk kısmıyla seyircileri ekran başına sürükleyecek olan “Patlat Kazan”, yaz sezonunun en çok konuşulan üretimlerinden biri olmaya aday.

Kaynak: Birsen Altuntaş

İçeriği Oyla

Yorum yapın